Welkom bij amandatamara.nl!

amandatamara.nl

Welkom bij amandatamara.nl! Mijn oude blog in een nieuw jasje. Spannend, nerveus en ook dankbaar dat jij mij nog steeds volgt óf gaat volgen. Als je mij al een langere tijd volgt dan weet je dat ik mijn blognaam van The Colour Of Beauty aangepast hebt in amandatamara.nl. Mijn blog is nog niet helemaal af, maar het was tijd om haar te lanceren. Op deze blog kan je make-up, haar, do it yourself, interieur en blog tips vinden. Behalve een nieuwe naam is ook de lay-out anders en er zijn nog meer veranderingen. Aan het einde heb ik ook een leuke verrassing voor je. Ja, speciaal voor jou!

Waarom een nieuwe naam?

Het was tijd voor een nieuwe naam. Je zal het vast niet weten, maar ik heb dagen erover gedaan om de naam The Colour Of Beauty te bedenken. In het Nederlands de kleur van schoonheid. In de westerse maatschappij heerst er een schoonheidsideaal. Ik kan je vertellen dat ik niet aan dit schoonheidsideaal toebehoor. Gewapend met mijn blog The Colour Of Beauty bracht ik een geluid waarmee ik aangaf dat ik de standaard magazine’s een beetje zat was. Ik wilde ook mezelf terugzien in de bladen. Er is al een tijdje een verschuiving bezig, maar helaas nog niet genoeg.

In het begin was ik super tevreden over mijn naam The Colour Of Beauty, maar ongeveer een jaar geleden was ik er niet helemaal zo zeker van. Ik wilde wat anders. Ik wilde een blog nog persoonlijker qua naam en ook een naam waarbij ik mezelf niet in een bepaald hokje duwde. Bij The Colour Of Beauty denkt/dacht men vaak alleen maar aan make-up. Ik hoefde niet lang te denken en amandatamara.nl werd geboren.

Wat gaat er veranderen op social media?
Voor het aanpassen van mijn facebook pagina, moet ik het eerst gaan voorstellen aan Facebook. Vervolgens gaat Facebook het aan mijn volgers voorleggen. Mijn volgers hebben dan een keus om mij te blijven volgen of niet meer te volgen. Er zijn dus risico’s aan verbonden.

In de loop van deze week ga ik mijn Instagram naam van thecolourofbeauty veranderen in amandatamara.nl. Gelukkig zijn er bij Instagram geen risico’s aan verbonden.

Bij snapchat kan ik mijn gebruikersnaam niet veranderen, maar je kan wel je naam bewerken. Op dit moment is mijn naam AMANDA en ook deze naam zal ik aanpassen in amandatamara.nl

Wat kan je nog meer vinden op amandatamara.nl?
Vaak koop ik lipstick online, maar ik moet vaak eerst YouTube filmpjes bekijken om erachter te komen of deze lipstick voor mij geschikt zal zijn. Een swatch op je arm/hand is toch even iets anders dan op de lippen. Ik wil een database creëren, waarbij andere vrouwen op mijn blog terecht kan en opzoek kan gaan naar een lipstick. Ik deed onderzoek naar namen en de naam #lipstickadvisor past het beste bij dit project. Wil je nog meer weten over #lipstickadvisor klik dan hier.

Op de dagen maandag, woensdag en vrijdag kan je nieuwe artikelen vinden. Nogmaals welkom bij amandatamara.nl en om het te vieren kan je deze week elke dag genieten van een nieuw artikel vinden.

amandatamara.nl

 

Wat vind jij tot nu toe van amandatamara.nl?

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 3 juli 2016 / 21:34

  Leuk, ik ben benieuwd. Ik kan altijd meer swatches op een donkere huid gebruiken, alleen mijn portemonnee niet…
  Snelle heads up, op mijn mobiel vallen de laatste letters van een zin vanaf.

  • Amanda
   4 juli 2016 / 00:19

   Dank je wel! Inderdaad mijn portemonnee heeft precies hetzelfde. Inderdaad ik heb gewoon een mobielvriendelijke site, maar toch kunnen jullie het niet optimaal lezen. IK ga er werk van maken. Tot bloggen 🙂

 2. 4 juli 2016 / 16:40

  Gefeliciteerd met je nieuwe blog Amanda. Ziet er heel mooi uit!! Ben blij dat je weer terug bent, en ben benieuwd naar wat er komen gaat. Succes!!

  • Amanda
   4 juli 2016 / 19:25

   Dank je wel! Yes I’m back. Heel veel plezier op mijn blog.

 3. Miguelia
  6 juli 2016 / 23:45

  Super leuk Amanda. Ik zal je op de voer volgen en zeker gebruik maken van je tips en tools!
  Liefs Miguelia

  • Amanda
   6 juli 2016 / 23:53

   Hai Miguelia, leuk je ook hier te treffen. Dank je wel en ik zou het super vinden als je mij blijft volgen. Brasa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *