Vanillouise Naturals Lip Balm

Vanillouise

Een lip balm die 100% natuurlijk is. Zeg maar gedag tegen die droge en schrale lippen van je. Shari Louise de oprichtster van Vanillouise. Haar motto is dan ook mother nature has all the answers. Ook ik ben schuldig en zoek vaak de oplossing buiten moeder nature om. Mijn lippen zijn inmiddels verslaafd aan de niet-natuurlijke producten. De standaard lipproducten tegen droge en schrale lippen bevatten petroleum. Petroleum jelly (vaseline) voedt niet en blijft op je huid zitten dus ook op je lippen. We need something for our dry lips. When do we want it? Now! Say no more, Vanillouise lip balm is here.

Voor zondag 10 juli had ik met een mede blogger Sérènity van Serenitheory.nl afgesproken en die vertelde over een lip balm. Ze sprak er zo enthousiast over dat bij mij ook een bepaald gevoel los kwam over een lip balm die ik moest hebben, maar niet kende. Afgelopen zondag 10 juli was ik bij Party Over Hair en wat zag ik? Inderdaad dé befaamde lip balm. Zonder blikken of blozen kocht ik de lip balm.

Ik wilde deze lip balm niet voor mezelf houden en ik besloot om een artikel erover te schrijven. Nog steeds benieuwd over deze befaamde lip balm? Scrol dan verder.

Vanillouise

De lip balm is verpakt in een simpel blikje en op de achterkant staan de ingrediënten. Geen ingewikkelde wetenschappelijke termen, maar een duidelijke omschrijving wat je krijgt voor je geld. Op de lijst zie ik geen onbekende ingrediënten en dat is fijn. Geen gedoe met minerale olien en/of parabenen. Deze lip balm heeft een verzachtende en beschermde werking op je lippen.

Deze lip balm is verkrijgbaar in drie subtiele geuren:

 • Rosewood Vanilla
 • Orange Sandalwood
 • Cocoa Bliss

Zelf heb ik gekozen voor de Rosewood Vanilla. Je kan ervoor kiezen om je vingers te gebruiken of een lip penseel om het aan te brengen op je lippen.

Vanillouise

Vanillouise

Vanillouise Natural Lip Balm

 • heeft een verzachtende en beschermde werking
 • rozenhout vanillie
 • geur kan je ervaren als aanwezig, maar niet op een storende manier (ik ben al verslaafd aan de geur en deze lip balm)
 • inhoud 10 ml
 • bewaar de lip balm op een koele plek
 • weet niet wat de geldigheid is van deze lip balm
 • aanrader en ook leuk om cadeau te geven

Deze lip balm en andere natuurlijke producten van Vanillouise kan je hier via Etsy bestellen.

Wat gebruik jij om je lippen te verzorgen?

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 15 juli 2016 / 11:51

  Tegen de tijd dat ik eindelijk bij haar stand was. Was alles uitverkocht en zij was op dat moment ffkes spoorloos haha

  • Amanda
   17 juli 2016 / 22:24

   Klopt! Ik had de laatste gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *