Twee verschillende make-up looks

Op Instagram vliegen de mooiste creaties je om de oren. Ik kijk mijn ogen altijd uit. Nu dat ik weet hoe ik wimpers moe aanbrengen, ben ik klaar voor de volgende stap. De volgende stap is dus het creëren van verschillende make-up looks. Vandaag laat ik je twee verschillende make-up looks zien.

Look 1 The peachy/orange monochrome look
Absoluut niet tevreden, maar je moet ergens beginnen. Monochrome is een look met twee kleuren. Dit was mijn allereerste look. Aan het einde van het jaar zal ik deze look nog een keer proberen. Hopelijk zien we dan verschil.

Twee verschillende make-up looks

twee verschillende make-up looks
Producten:
Ogen: Morphe 35OM
Wenkbrauwen: Bangin’ brunette Colourpop cosmetics & Dipbrow pomade dark brown Anastasia Beverly Hills
Wimpers: Full Look Primark
Concealer: 10 Toffee Jordana Cosmetics Cosmetics & Toffee L.A. girl pro conceal
Banana powder: Sasha buttercup powder
Highlighter: Vivid baked bronzer Makeup revolution
Contour: Eyebrow powder dark Max & More
Lip liner: Kohl pencil 34 Hema
Lippen: Speed dial Colourpop Cosmetics
Fixing mist: MUA pro base mattify fixing mist


2. The brown look

Soms zit ik gefrustreerd achter mijn vanity. Mijn oogschaduw werkt dan niet mee. Je hebt ook van die dagen, waarvan je denkt nou dit kan nog. Deze bruine look met een beetje koper op de oogleden is dan zo een dag.

Twee verschillende make-up looks

Twee verschillende make-up looks
Producten:
Ogen: Morpge 35OM & Juvia’s Place
Primer: NYX jumbo eye pencil milk 604
Wenkbrauwen: Bangin’ brunette Colourpop cosmetics & Dipbrow pomade dark brown Anastasia Beverly Hills
Wimpers: Full Look Primark
Concealer: Toffee L.A. girl pro conceal
Banana powder: Sasha buttercup powder
Highlighter: Meraki Cosmetics Zeus & Helios
Contour: Eyebrow powder dark Max & More
Lip liner: Kohl pencil 34 Hema
Lippen: Limbo & Love Bug Colourpop Cosmetics
Fixing mist: MUA pro base mattify fixing mis

Twee verschillende make-up looks

Make-up zetten is een trail and error proces. Ik leer elke dag weer hoe ik het beste oogschaduw kan aanbrengen op mijn hooded eyes. Er zijn genoeg video’s op YT. Alleen heb ik het idee dat hun ogen niet zo hooded zijn als die van mij. Testen testen en nog eens testen. Een blogger die haar craft aan het verbeteren is. Een winged liner kan ik helaas nog steeds niet. Tips zijn altijd welkom.

Hoe lukt het aanbrengen van oogschaduw bij jou?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *