Tropic Isle Living Proteïne Conditioner

Ongeveer 5 jaar geleden nam ik een potje Tropic Isle Living Proteïne Conditioner van Jamaican Black Castor Oil mee uit New York. Ik wist helemaal niets van proteïne conditioner af. Ik dacht überhaupt niet na over natuurlijke producten, mineral oil, siliconen of parabenen.

Tropic Isle Living Protein Conditioner
Deze proteïne conditioner bevordert de gezondheid van het haar. Het is effectief tegen beschadigd haar, droog haar, roos en gespleten puntjes.

Na elke wasbeurt gebruik ik deze proteïne conditioner. Het geeft je haar een natuurlijke glans en een extra boost.

Tropic Isle Living Protein Conditioner

De ingrediënten zijn:
• mayonaise,
• jamaican black castor olie,
• vitamine E,
• avocado olie,
• mosterd olie,
• druivenpit olie,
• lavendel,
• piment olie.

De bovenstaande ingrediënten zijn 100% natuurlijk (zeggen ze). Ik vind het altijd fijn als er een korte maar duidelijke beschrijving staat hoe je het product optimaal kan gebruiken.

Helaas kan ik jullie de inhoud van dit potje niet laten zien, want ik ben door mijn voorraad heen. De conditioner zelf heeft een licht gele kleur. Je smeert het makkelijk op en door je haar. De allereerste keer (eigenlijk elke keer) wanneer ik het potje opendraai komt er een scherpe lucht je tegemoet en waarschijnlijk komt dat door de mosterd olie.

Tropic Isle Living Proteïne Conditioner

• smeert goed op en door je haar
• heeft een hele scherpe geur afkomstig van de mosterd olie
• geeft je haar een natuurlijke glans
• spoel je makkelijk uit je haar
• is mijn favoriete (lees: enige) protein conditioner
• kosten in Nederland 20 euro exclusief verzendkosten
• kosten in USA 13,99 dollar
• I ♥ it!

Q: Gebruik jij een proteïne conditioner?

Until next time ♥ Amanda

Blijf je mij volgen via:
I N S T A G R A M | F A C E B O O K

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *