The Five Minute Make Up Challenge

Misschien heb je het al voorbij zien komen, maar ik heb mijn YouTube doop gehad. Rowan van RowanBlijd.nl stelde de vraag wie geïnteresseerd was om een YouTube video op te nemen. Ik had aangegeven dat ik dat liever niet wilde, want ik vond het te spannend. Ik vond het zo spannend dat ik misselijk werd, maar voordat ik het wist zaten Rowan, Jennifer van J3nnReviews en ik the five minute make up challenge op te nemen.

Voor nu the five minute make up challenge. Enjoy!

the five minute

The Five Minute Make Up Challenge

We did it! Ik ben gedoopt en het viel reuze mee. Al anderhalf jaar speel ik met de gedachte om de overstap te maken naar YouTube Land. Ik bedenk 1001 reden om niet de overstap te maken, zoals het hebben van een nieuwe camera. Mocht ik YouTube erbij gaan doen dan horen jullie het als eerst! Ik zal dan helemaal moeten duiken in de wondere wereld van YouTube. Hier zal ik tijd vrij voor moeten maken, zodat ik weet hoe ik video’s kan editen. Bloggen kost ook heel veel tijd, althans op de manier hoe ik artikelen schrijf. Laat me weten hoe je de challenge vond?

Zal ik YouTube erbij doen Yay or Nay?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *