Terugblik 2016 & vooruitblik 2017

Op de 19de dag van de eerste maand van het jaar is het waarschijnlijk te laat om je nog een goed jaar toe te wensen. Ach ja who cares?! Een gezond en fijn nieuw jaar toegewenst. Vandaag een terugblik 2016 & vooruitblik 2017. Ik heb op dit moment de luxe om te bloggen wanneer ik dit wil. Of het handig is, is een andere vraag.

terugblik 2016 & vooruitblik 2017

 

Terugblik 2016

Op 3 juli 2016 publiceerde ik mijn nieuwe blog amandatamara.nl met dit artikel. Wat was ik nerveus zeg! Uiteindelijk viel het allemaal mee. Ik had al mijn foto’s gewist van Instagram en ik wilde graag een nette feed. In mijn beleving is het zeker gelukt. Artikelen van een beauty room 2016 tot aan Youtube samenwerkingen. Veel meer uit mijn comfort zone gestapt. Ik weet eindelijk hoe ik wimpers moet plakken én ik ben begonnen met het zetten van oogschaduw. Er zijn ook een aantal dingen niet gelukt, zoals op 23 december 2016 1000 volgers behalen op Instagram en consequent zijn in het bloggen. Ondanks dat beide doelen niet helemaal gelukt zijn ben ik wel tevreden.

Vooruitblik 2017

Sommige doelen ga ik nog niet met jullie delen. Just stay tuned! Blijven excelleren en oefenen met oogschaduw natuurlijk.

Wat zou je graag van mij willen zien in 2017?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *