TCOB | Winnen: 2×2 kaarten voor Pearl Event 2015

Lees dit bericht helemaal! Nog 13 dagen en dan is het zover! Op zaterdag 25 april & zondag 26 april in Jaarbeurs Utrecht. Dit is de derde editie van het Pearl Event en niet zomaar een editie, maar een zomereditie.

pearlevent, tcob, summer, black

Je eigen droomwereld, maar dan in het klein. Op het gebied van food & drinks, health, fashion, black hair, lifestyle, beauty en niet te vergeten entertainment. Het Pearl Event neemt je in één weekend mee naar de hipste plekken ter wereld (zeg eerlijk wie wilt dit nou niet) zoals:
· Las Vegas;
· Ibiza;
· Manhattan;
· Copacabana;
· Ocean Drive;
· Jamaica;
· Walk of Fame;
· Hollywood Boulevard.

tcob, pearlevent, black
Op zaterdag 25 april ben ik aanwezig en geef ik tips & tricks over lipstick/lipliner/lipgloss. Wil je zien hoe ik een ombré lip creëer en welke producten ik hiervoor gebruik? Zoek mij dan op zaterdag 25 april op in The Beautyshop. Ik zou het ontzettend leuk vinden om je te ontmoeten en om tips & tricks kunnen uitwisselen. Zie ik je dan?

Om het makkelijker te maken zodat wij elkaar kunnen ontmoeten en dat je kan genieten van deze zomereditie van het Pearl Event mag ik 2×2 kaarten weggeven. Je hoeft dus niet alleen te komen, maar je mag iemand meenemen. Hoe leuk is dat? Hoe maak je kans? Lees snel hieronder.

Win 2×2 kaart voor het Pearl Event:

Optie 1: meedoen via de blog
stap 1: like dit artikel
stap 2: plaats een reactie hieronder met Ik ga en neem mee (de naam van je vriend(in), moeder, tante of oma)

Optie 2: meedoen via Instagram
stap 1: volg mij op Instagram
stap 2: repost de flyer van het Pearl event met #tcob #pearlevent
stap 3: plaats een reactie Ik ga en neem mee (de naam van je vriend(in), moeder, tante of oma)

Deze winactie sluit op zaterdag 18 april om 23.59 uur. (je mag ook beide opties gebruiken om kans te maken)

Op zondag 19 april maak ik 1 winnaar van de blog en 1 winnaar van Instagram bekend.

Leuk dat je meedoet en heel veel succes!

♥ Amanda
I N S T A G R A M | F A C E B O O K

Volg:
Share:

10 Reacties

  1. Aniek
    18 april 2015 / 08:51

    Ik ga en neem mijn moeder mee.

  2. Xaviera
    18 april 2015 / 16:46

    Ik ga en neem mee mijn lieve zusje Natasha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *