TCOB | The Colour Of Beauty 2.0?

TCOB, new, blogger

Na veel wikken en wegen ben ik er uit! Mijn blog krijgt een make-over. Mijn huidige lay-out is gedateerd, dus gaan we scheiden. Voordat wij de scheidingspapieren gaan tekenen moet er nog wel het een en ander gebeuren.

Hopelijk kan ik The Colour Of Beauty 2.0 op 25 april lanceren. In de tussentijd kan je gewoon op dinsdag en donderdag een artikel van mij verwachten. Weinig slaap en lange dagen draaien om mijn website ready te maken, maar het is het allemaal waard. Aanstaande donderdag verschijnt er weer een artikel. Jullie zullen niets merken van alle veranderingen.

Wat zou jij graag op mijn blog willen zien? Laat je ideeën achter in een reactie.

♥ Amanda
I N S T A G R A M | F A C E B O O K

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *