TCOB | Sacha Cosmetics Cream-to-Powder Foundation

Een paar weken geleden had ik een bestelling geplaatst op de webshop van She Sells. Ik moest en zou mijn all time favorite protein conditioner hebben en off course had She Sells deze conditioner. Aangezien mijn ‘dagelijkse’ favoriete concealers bijna op zijn. Ben ik al aan het rond neuzen voor opvolgers.

Inderdaad een tester! Het is mij wel eens overkomen dat je denkt dit is de juiste kleur. Thuis aangekomen denk ik hmm ik ben er niet meer zo zeker van. Dus voordat ik mijn keuze maak, ga ik eerst over op testers. Dit mag overigens de pret niet drukken. Zoals je weet gebruik ik foundation als een concealer.

WOC, Black, TCOB, foundation, concealer
Tester Sacha Cosmetics € 3,00

WOC, Black, TCOB, foundation, Sacha, concealer
Van links naar rechts: perfect honey, perfect spice & cocoa beige.

Deze tester bevat drie verschillende kleuren. Erg handig! De donkere kleuren kan ik gebruiken om mijn gezicht te contouren.

Sascha, TCOB, foundation, concealer

Bij het omdraaien van de dit palette dacht ik YES! de namen van de kleuren staan op de achterkant.

Sasha, foundation, concealer, TCOB
Van links naar rechts: perfect honey, perfect spice & cocoa beige.

Ik ben gek op cream-to-powder foundation. Je begint met een crèmige substantie en wanneer de foundation op je huid is voelt het aan net alsof je al poeder hebt gezet. Ik gebruik het niet als een foundation, maar het voelt redelijk licht aan op mijn huid. Perfect honey is perfect voor mij als concealer. Deze foundation heeft een semi dekking.

Sasha, foundation, concealer, TCOB
De Sascha Cosmetics cream-to-powder foundation gebruikt als concealer.

Conclusie:
• foundation voel je niet zitten
• je kan meerdere lagen van deze foundation aanbrengen
• foundation blijft goed zitten
• fan van cream-to-powder foundation
• onder andere te bestellen via shesells.nl
• prijs € 21,50

Wat denken jullie kopen of verder zoeken?

♥ Amanda
I N S T A G R A M | F A C E B O O K

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Brenda
    26 maart 2015 / 10:09

    Ik kan eigenlijk niet zien waar je het gebruikt hebt. Maar dat is misschien juist een goed teken 😉

    • 26 maart 2015 / 19:20

      Het is zeker een goed teken, maar ik zal voortaan twee foto’s (before en after) plaatsen. Goede tip. De foundation heb ik gebruikt, rond mijn ogen en mond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *