De Suriname Tag 2016 ft RowanBlijd & J3nnReviews

We zijn er weer! Na onze eerste video the five minute make up challenge, was er nog tijd om een tweede video te maken. Rowan kwam met het briljant idee om een tag te bedenken die er nog niet was. Zo werd de Suriname tag in het leven geroepen. Drie Surinaamse ladies met hun eigen ervaringen aan Suriname. Veel kijkplezier.

 

de suriname tag

Suriname is het land waar mijn ouders vandaan komen. Suriname ligt in Zuid-Amerika. Suriname ligt boven BraziliĆ« en grenst in het oosten aan Frans-Guyana en in het westen aan Guyana. Ik ben in Nederland geboren en wanneer je goed naar de video heb gekeken, ben ik al een ruime tijd niet naar Suriname geweest. Ik ging namelijk eerder naar New York. Mijn tantes en ooms wonen allemaal in Nederland en dan heb ik het over de kinderen van mijn oma’s en opa’s. De tijd is rijp om Suriname weer op te zoeken. Helemaal na het maken van deze video.

In onze tag lichten we aantal onderwerpen toe die ons verbinden met Suriname. Wat hebben we gelachen. Altijd grappig wanneer je elkaar op zo een manier beter leert kennen en hoe verbonden je kan zijn door bepaalde onderwerpen.

Let niet op mijn gekke bekken en ondanks dat het lijkt dat ik iets aan het eten ben. Is dit niet het geval. Ik kreeg wel trek na al het gepraat van eten.

 

De Suriname Tag 2016

Wees vrij om de tag over te nemen op je blog en/of YouTube kanaal. Laat een berichtje achter wanneer je de tag overneemt, zodat ik ook jouw versie kan bekijken. Je kan het ook nog aanvullen met spreekwoorden/gezegden ectra. Rowan bedankt voor de uitnodiging en voor mijn vuurdoop op YouTube. Alvast bedankt voor het kijken en donderdag heb ik weer een artikel voor jullie online.

 

Wat vond je van deze tag?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *