Samenwerking bloggers – foto’s NDSM Werf

samenwerking bloggers

Buiten foto’s maken is (nog) niet mijn sterkste kant. Ik laat je foto’s zien waarbij mijn ogen dicht geknepen zijn. Ik laat je foto’s zien waar ik geen flauw idee heb waar ik mijn handen moet laten. Het belangrijkste is dat ik het wel heb gedaan. Ik wilde uit mijn comfort zone en dat is aardig gelukt. Ik vroeg een aantal bloggers of ze wellicht een keer zin hadden om elkaar te helpen om buiten foto’s te maken. Helaas konden er een aantal niet, maar het mocht de pret niet drukken. Het resultaat mag er zijn.

Zelfs in 2016 ben ik van mening dat voornamelijk donkere bloggers weinig samenwerken. Hierdoor ontstond het idee om meer samenwerkingen aan te gaan. Deze foto’s is alvast een begin van vele samenwerkingen die nog zullen komen. Ik was met Meredith van itsfashionilove en Alida van lemondedalida. Alida gaf een aantal opties qua locaties en uiteindelijk hebben we gekozen voor NDSM werf in Amsterdam Noord.

samenwerking bloggers

Ik was nog niet klaar! Wilde mijn bril goed zetten en er verscheen een duckfacelip achtige foto.

samenwerking bloggers

Het was één van de warmste dagen van de afgelopen weken. De zon scheen fel in mijn gezicht en het knijpen met mijn ogen was begonnen. Je moet met zoveel factoren rekening houden, wanneer je buiten aan het fotograferen bent.

samenwerking bloggers

En kan kom je bij het punt dat je niet weet wat je met je handen moet doen. You live and learn.

Meredith heeft een persoonlijke style blog en schrijft in het Engels. Haar foto’s zijn adembenemend mooi, maar hoe kan het ook anders met zo een mooie persoonlijkheid en uiterlijke verschijning. Haar ondertitel van haar blog is personal style blog by a petite and curvy girl. Outfit inspiratie nodig? Neem dan een kijkje op haar blog en volg haar via Instagram.

Alida heb ik ontmoet tijdens The Glow Up. Woensdag begint ze weer met bloggen. Haar foto’s zijn prachtig geworden en binnenkort deelt ze deze foto’s met jullie. Alida neemt je mee op een persoonlijke reis door haar leven, waar je onderweg geïnspireerd raakt door haar gedichten/spoken words. Neem een kijkje op haar blog en vol haar via Instagram.

Alle foto’s zijn gemaakt door Meredith van itsfashionilove.

Maken jullie ook weleens foto’s buiten?

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. Meredith
  2 augustus 2016 / 13:05

  Ben benieuwd naar nog meer OOTD’s je ziet er prachtig uit! X

  • Amanda
   12 augustus 2016 / 22:56

   Dank je! Ik vind ootd’s super spannend, maar ik ga het wel proberen.X

 2. 2 augustus 2016 / 13:10

  Looking good lady. En ook al was t de 1e x, resultaat is goed, keep it coming!

  • Amanda
   12 augustus 2016 / 22:59

   Thanx girl. Ik blijf mijn best doen.X

 3. 3 augustus 2016 / 02:40

  Mooie foto’s!!! Zo spannend de eerste keer! Looking good hoor! xoxo

  • Amanda
   12 augustus 2016 / 23:00

   Het was super spannend, maar wil meer uit mijn comfort zone. Dit was de eerste stap. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *