Primark Beauty P.S. Lip Liner Pencil 01 & 10 | thecolourofbeauty

Struinend door de Primark en ja hoor één van mijn favoriete gedeelte van de winkel is de beauty corner. Tussen alle producten door keken twee lip liners mij aan. Ok alle gekkigheid op een stokkie. Ik zal je de twee lip liner pencils laten zien.

primark, lip, liner, pencil, tcobnl
primark, lip, liner, pencil, tcobnl

De roze lip liner (01) kocht ik al een tijdje geleden, maar tot op heden deed ik er niets mee. Ongeveer een maand geleden kwam ik de bruine  lip liner (10) tegen en het was liefde op het eerste gezicht (en dan was het puur alleen op basis van het uiterlijk). Ik ben al maanden opzoek naar een mooie matte bruine lipstick.
primark, lip, liner, pencil, tcobnlprimark, lip, liner, pencil, tcobnl
primark, lip, liner, pencil, tcobnl

De lip liners komen in een zwarte pencil met gouden letters. De onderkant van de pencils hebben dezelfde kleur als de dop. De kleur van de dop en de onderkant komen overeen met de werkelijke kleur van de lip liner. Geen retractable lip liner. Je hebt simpelweg gewoon een puntenslijper nodig.

De lip liners hebben een levensduur van 24 maanden. Wat ik nog het allermooist vind is dat de lip liners matt zijn. De bruine lip liner (10) vind ik persoonlijker soepeler over mijn lippen gaan dan de roze lip liner (01). Zoals altijd dat je lippen vrij zijn van velletjes (eigenlijk hoef ik dit niet altijd te vermelden, maar ik doe het toch).

primark, lip, liner, pencil, tcobnl

I’m in love with the…..Allebei eigenlijk, maar de bruine lip liner (10) heeft mijn voorkeur. Op het eerste gezicht lijkt de roze lip liner (01) iets aan de lichte kant. De pigmentatie van de lip liners zijn redelijk goed.

primark, lip, liner, pencil, tcobnl, 01, 10
primark, lip, liner, pencil, tcobnl, 01, 10

Zoals je ziet gebruik ik de lip liners als lipstick. De roze lip liner is voor mijn huidskleur te licht om het te gebruiken als waarvoor het bedoeld is. De bruine lip liner is mijn favoriet. Op de foto met de roze lip liner heb ik mijn lippen omlijnd met de bruine lip liner. De roze lip liner voelde iets droger aan dan de bruine lip liner. Beiden bleven zeker 2 á 3 uurtjes op mijn lippen. Vergeet dus niet om je lip liners mee te nemen, zodat je na de 2 á 3 uurtjes je lippen kan bijwerken.

Primark Lip Liner Pencil zijn verkrijgbaar bij de Primark voor € 1,50 per stuk.

Welke lip liner vind jij het mooist bij mij staan?

xo Amanda

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *