Persoonlijk & Beauty | Concealer & swatches

Donkere kringen, wallen en hooded eyes zijn woorden die mijn ogen omschrijven. Nou lekker dan! Ondanks dit alles vind ik mijn ogen mooi, maar ik wilde net een frissere blik. Wat kan je dan gebruiken? Yes concealer. De afgelopen jaren heb ik verschillende concealers geprobeerd, maar uiteindelijk zijn deze concealers die ik afwisselend draag.

Een concealer is een vloeibare of crèmige substantie die oneffenheden en donkere kringen camoufleren. Ze geven je een frissere blik. Afhankelijk van welke look je wilt gaan koop je je concealer één of twee tinten lichter dan je huidskleur. Voor de “allerdaagse” look ga ik voor een concealer die dezelfde kleur heeft als mijn huidskleur.

concealer, foundation, mac, maybeline, elf, blackup, tcobnl, makeup, beauty, blackexcellence, woman, color

• Black Up | Cream to powder foundation
• E.l.f. | Complete coverage concealer
• Maybeline Fit me | Anti-shine foundation stick
• M.a.c. Cosmetics | Select moisturecover
• M.a.c. Cosmetics | Studio finish concealer

let op! Concealer testen op je arm of hand is niet de juiste manier om je concealer/foundation te testen.

makeup, concealer, foundation, mac, blackup, maybeline, tcobnl, beauty

1. Black Up | Cream to powder foundation
Fijne substantie, smeert goed en heeft een matte finish. Helaas weet ik de kleur niet meer. Onder andere verkrijgbaar bij Douglas. Dit was mijn favoriete concealer totdat ik nummer 2 ontdekte.

2. E.l.f. | Complete coverage concealer
All time favorite en de goedkoopste. Deze geeft mij een mooie gloed en ik zie er fris en fruitig uit. Voor een uitgebreide review en swatches klik dan op deze link.

3. Maybeline | Anti-shine foundation stick
Deze anti-shine fondation stick kan ik alleen dragen in de zomer. Het probleem van deze foundation is dat het donkerder wordt nadat je het hebt aangebracht. De kleur is 355 Coconut Moka.

4. M.a.c. Cosmetics | Select moisturecover
Goede dekking en is vloeibaar. Deze concealer gebruikte ik een tijdje bijna elke dag. Ik draag de kleur NW 40. Volgens mij is deze concealer niet meer verkrijgbaar.

5. M.a.c. Cosmetics | Studio finish concealer spf 35
Goede dekking, crèmige stubstanie en gebruik deze concealer alleen voor speciale gelegenheden. Ik draag de kleur NW40 te verkrijgen in de M.a.c. Store, Douglas of Bijenkorf.

Waarom gebruik jij concealer en welke concealer gebruik je?

Until next time ♥ Amanda
I N S T A G R A M | F A C E B O O K 

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 8 maart 2015 / 14:55

  Ik vind het zo moeilijk kiezen altijd. Heb nu de Maybelline Fit Me concealer en de oranje concealer van Make Up Studio. Maarrrr op jouw lijstje staan volgens mij een paar toppers! *dag geld*

  • 18 maart 2015 / 16:12

   Het zijn zeker toppers! Blijven testen in de winkel. Laat je adviseren, testen en zodra je buiten bent een foto maken met flits. Dan zie je het resultaat het beste.

 2. 10 maart 2015 / 21:35

  Leuke en handige post! Ik gebruik altijd een concealer om mijn oneffenheden te camoufleren:) altijd rond mijn mond en onder mijn ogen. Ik gebruik zelf een concealer van Black Opal, black|Up, BH Cosmetics of van NY.x???

  • 18 maart 2015 / 15:36

   Thnx girl. Mijn allereerste concealer was van black|Up en ben nog steeds een fan van dat merk. Inderdaad ogen en mondhoeken is a ‘must’! Ik zal die merken die je hebt opgenoemd in mijn achterhoofd houden wanneer ik opzoek ben naar een nieuwe concealer. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *