5x nude lips voor de donkere huid deel I

Elke donkere vrouw zoekt de beste nude lipstick voor haar (meestal) gepigmenteerde lippen. Ik schreef al eerder een artikel over nude lips voor de donkere huid. Klik hier om ook mijn vorige artikel te zien. Zelf deel ik nude lips in twee categorieën. Categorie 1 roze tint en of Categorie 2 bruine tint. Allebei het liefst met een warme ondertoon, met een koele ondertoon lijk ik al snel grauw. Ik heb geprobeerd om verschillende nude lips voor jullie te creëren met lipstick/lipgloss. Ook heb ik gebruik gemaakt van producten die je morgen gelijk in de winkel kan halen.

1. HEMA Soft Matt nr. 14

Nude lips

 

2. Lena Lashes Orlando  en Colourpop x Karrueche CHI

img_0825

 

3. HEMA Longer Lasting Lipgloss en HEMA lipliner nr. 34

img_0837

 

4. Gerard Cosmetics Iched Mocha en Hema lipliner nr. 34

img_0843

 

5. Maybelline Vivid Matte Liquid Nude Thrill en HEMA lipliner nr. 30

5x nude lips voor de donkere huid

Mijn favoriet is nr. 2, waarschijnlijk wanneer ik een nude lip draag dan is dit de power combinatie. Ondanks dat ik meer van matte liquid lipstick hou, vond ik het belangrijk om ook lipgloss te wijzen. De meeste nude lips combineer ik het liefst met Lena Lashes (orlando) en in het midden een roze/bruine tint. Ik ben super blij met Lena Lashes orlando, dit is mijn eerste liquid lipstick die echt opgaat. De afgelopen jaren zijn er meer liquid lipsticks op de markt die wél rekening houden met de donkere huid. Woensdag komt deel II online.

Welke nude (liquid) lipstick en/of lipgloss gebruik jij?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *