Nivea Men Aftershave als primer? | thecolourofbeauty

En dan bekijk je een YouTube filmpje van NikkieTutorial en voordat je het weet sta je in de winkel met Nivea men Aftershave in je winkelmandje. Aangezien ik opzoek was naar een primer dacht ik ok dit ga ik proberen. Zo gezegd, zo gedaan. Is deze Nivea aftershave voor mij ook geschikt als een primer?

Nivea, primer, aftershave

Nivea, primer, aftershave

De aftershave komt in een glazen fles met een dop van plastic. Geen tierelantijntjes, maar duidelijk wat het product beweert te doen. Waarom werkt deze aftershave zo goed als een primer? Hoogstwaarschijnlijk door het tweede ingrediënt glycerin. Make-up hecht aan de glycerin, waardoor het beter op je huid blijft zitten. Nog een pluspunt is dat er 0% alcohol aanwezig is.

Nivea, primer, aftershave

Nivea, primer, aftershave

Om je make-up langer op je gezicht te houden, kan je een primer gebruiken. Niets moet en alles mag. Voorheen gebruikte ik geen primer, maar ik merkte dat rond mijn ogen mijn concealer al snel begon te ‘smelten’. Ik breng ook concealer aan op mijn bewegende ooglid. Aangezien ik een ‘hangende’ ooglid (hooded eyes) heb is er een gedeelte van mijn ooglid verstoppertje aan het spelen. Hierdoor smelt mijn concealer snel. Je ziet dan mijn concealer bij gesloten ogen zitten op mijn oogleden. Bah geen gezicht natuurlijk, maar vanaf nu niet meer. Go glycerin!

Nivea, primer, aftershave

De aftershave is niet plakkerig en trekt snel in. Tja de geur, want kan ik erover kwijt? De geur is niet overweldigend, nadat ik het heb aangebracht ruik je het nog even. Dit is echt dé uitvinding van het jaar (voor mij althans). 100 ml voor een primer en voor een schappelijke prijs! Joehoe. Ik gebruik deze aftershave al langer dan een maand en het is een aanrader. Mijn concealer blijft zo mooi zitten. Na het douchen en het reinigen van mijn gezicht (lees: afnemen met een make-up doekje) gebruik ik standaard deze aftershave.

Nivea, primer, aftershave

Geen pompjes, kwastjes of andere applicator. Simpelweg moet je het product eruit ‘gooien’. Is dit een probleem? Voor mij niet. Je kan het product ook overbrengen in een plastic flesje met pompje. Dit is zeker handig wanneer je met vakantie gaat, dan hoef je niet zo een grote fles mee te nemen.

Nivea, primer, aftershave
Een witte vloeibare substantie die geen witte waas op je gezicht achterlaat. Het is weleens voorgekomen dat ik bij een primer een witte laag kreeg over mijn gezicht.

Altijd eerst testen voor gebruik.

Nivea aftershave balsem is verkrijgbaar voor € 7,99 in verschillende drogisterijen.

Gebruik jij een primer? Zo ja welke?

xo Amanda

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *