Nieuw | CATRICE Cosmetics

De nieuwe collectie van CATRICE Cosmetics heeft ons land bereikt. Vandaag ging ik op pad om een aantal nieuwe producten te scoren. Kijk op CATRICE Cosmetics om te kijken of de nieuwe collectie al beschikbaar is bij jou in de buurt. BINGO in Amsterdam West (Slotermeer) kon ik de nieuwe collectie al bewonderen. Zo gezegd Zo gedaan.

Naamloos1

IMG_5816

IMG_5820

IMG_5817

IMG_5825


IMG_5818

IMG_5821

IMG_5826

Zoveel nieuwe producten. Jammer genoeg heeft CATRICE Cosmetics geen concealer/foundation voor de donkere huid. Hier zou toch ook verandering in moeten komen? Beste CATRICE Cosmetics, denk ook aan je consumenten met een donkere huid.

Ik heb tot nu toe de volgende drie producten gekocht. Wil je weten welke producten scroll dan naar verder.

IMG_5832
De Absolute Matt eyeshadow palette 010 Eyes Wide Matt (Mix, Match & Matt) gekocht bij de kruidvat voor € 4,99

IMG_5833
Illuminating highlighter pen gekocht bij de kruidvat voor € 3,99

IMG_5869
Ultimate Stay Lipstick 070 Plum & Base gekocht bij de kruidvat voor €4,99

IMG_5872
Alle Ultimate Stay Lipstick ruiken naar snoep (zoete geur). De zoete geur is overigens niet storend. Dit is bij een keer swatchen.

Nog even wachten en de rest van Nederland kan ook genieten van de producten van CATRICE Cosmetics.

Welke producten staan bij jou op je verlanglijstje?

Peace, Love and Harmony

Amanda

Voordat je de winkel ingaat bedenk dan goed hoeveel je kan/wilt uitgeven. Deze grens mag je niet overschrijden. Op deze manier ga je bewuster om met je aankopen.

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 7 september 2014 / 10:15

  die ultimate stay lipstick lijkt me wel heel fijn en mooi. Ik hoop echt dat catrice binnenkort hun kleuren palette zal uitbreiden, qua concealers en foundations voor de donkere beauties.

  • 7 september 2014 / 10:52

   Die ultimate stay lipstick is inderdaad heel fijn. Ik heb het nog niet opgehad, maar het zal mij heel erg verbazen als het een fail is. Inderdaad hopelijk geven ze gehoor aan hun donkere consumenten.

  • 18 september 2014 / 07:12

   Sorry voor de late reactie. Je bericht zat in mijn spam. Heb je al een aantal producten kunnen bemachtigen uit de nieuwe collectie van Catrice? Xx Amanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *