My Everyday Make-up Routine

My Everyday Make-up Routine  in zes stappen!

Stap 1: Primer
IMG_3743[1]
Op de bovenstaande foto heb ik al een primer aangebracht. Ik gebruik de base matifiante van Black Up of de stay matte primer van Rimmel London.

Stap 2: Concealen
IMG_3748[1]
Maybeline Fit me anti-shine stick in 355 coconut moka (foundation) gebruik ik om mijn donkere kringen rondom mijn ogen en de verkleuring boven mijn lip een beetje te verbloemen. In de zomer gebruik ik deze foundation als een concealer.

IMG_3760[1]
Mijn donkere kringen en de verkleuring boven mijn lip komen nu meer overeen met mijn huidskleur. Ik kan mijn donkere kringen meer concealen, maar dit vind ik voldoende voor mijn dagelijkse look.

IMG_3865[1]
Stap 3: Wenkbrauwen
IMG_3771[1]
Allereerst teken ik de onderste lijn van mijn wenkbrauwen. Ik volg de natuurlijke vorm van mijn wenkbrauwen.

IMG_3773[1]
Daarna teken ik de lijn aan de bovenkant van mijn wenkbrauw. De voorkant van mijn wenkbrauw heeft minder haar, maar ik teken het niet in met mijn wenkbrauwpotlood. Met een wenkbrauwborsteltje borstel ik de harde lijnen weg en dan is de onderstaande foto het resultaat.

IMG_3777[1]

IMG_3799[1]
Mijn wenkbrauwen doe ik met de perfect eyeliner van de Hema. Story behind it: ik kon een keer mijn wenkbrauwpotlood niet vinden en in mijn ooghoeken zag ik deze eyeliner liggen. Ik probeerde het uit en de rest is geschiedenis.

Stap 4: Mascara
IMG_3806[1]
NYC Big Bold Mascara B53 extra black

IMG_3807[1]

Stap 5: Blush
Confession: ik zet vaak geen blush, omdat ik nog niet de juiste blush heb gevonden voor mijn huidskleur. Ik gebruik soms lipstick als blush. Heb je een suggestie? Plaats dan een comment!

Aan de hand van de onderstaande foto zal ik wijzen hoe ik mijn blush plaats. Waar de twee rode strepen zijn daar plaats ik mijn blush. Ik plaats mijn blush als een C op mijn wangen en een gedeelte van mijn haargrens.

IMG_3807[1]

Stap 6: Lippen (optioneel)
IMG_3827[1]

Colour Balm van de Etos

IMG_3880[1]

Persoonlijk hou ik van vampy/burgundy/wijn rode lipstick. Voor mij maakt het niet uit of het lente, zomer, herfst of winter is I heart my some dark lips.

IMG_3881[1]

Heb je nog suggesties voor een blush? Laat dan een comment achter. Heb je geen suggesties voor een blush, maar vond je het wel een leuke post? Vergeet dan niet om op like te drukken.

Peace, Love and Harmony

Amanda

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. Rayshree
  22 december 2014 / 22:34

  hallo, heb jij iets gevonden om die verkleurde huid boven je lippen lichter te maken? ik heb namelijk precies het zelfde probleem en ik weet niet wat ik moet doen. ps. je hebt een super leuke blog x

  • 23 december 2014 / 00:07

   Hi Rayshree, dank je wel! Vind ik altijd leuk om te horen wanneer iemand mijn blog leuk vind. Nee, ik gebruik er niets voor. Soms een beetje concealer, maar ik heb het geaccepteerd. Het gaat niet veranderen. Hopelijk kan je het op een dag ook accepteren ❤ Amanda

 2. Tirzzz
  9 juli 2015 / 14:45

  Mijn blush is van bobbi brown “Plum” gaat al jaren mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *