MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA Luxe Velvet lip lacquer zijn liquid lipsticks. Ze zijn goed gepigmenteerd met een fluweel matte finish. De meeste interessante kleur voor mij is tranquility. Deze liquid lipsticks maken deel uit van de luxe, maar betaalbare lijn.  Matte liquid lipsticks zijn enorm populair en ik moet zeggen dat ik geen andere type lipstick meer wil.

Deze MUA Luxe Velvet lip lacquer zijn verkrijgbaar in zes kleuren:

 • Tranquility, roze nude kleur
 • Vivacity, licht roze kleur
 • Moxie, donker roze kleur
 • Kooky, paarse kleur
 • Zest, oranje kleur
 • Reckless, rode kleur

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

De liquid lipstick is verpakt in een matte huls met een gouden dop. Op de onderkant van de liquid lipstick vind je de naam van de kleur terug. Op de huls staat long-wear matte finish lip lacquer. De liquid lipstick is inderdaad long-wear en heeft een matte finish.

> MUA Luxe Velvet lip lacquer tranquility

 • geur: heeft een lichte geur, ik moet gelijk denken aan snoep
 • heeft een spons applicator (doe foot applicator)
 • geen ‘bleeding’ op mijn lippen
MUA Luxe Velvet Lip Lacquer 
MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

 > MUA Luxe Velvet lip lacquer tranquility

 • tranquility is een roze nude kleur
 • intense kleur
 • goede dekking
 • formule is romig

 

mua luxe velvet lip lacquer

Op de foto hierboven heb ik de Mua Luxe Velvet lip lacquer tranquility gecombineerd met een lip liner van de Hema nr. 24. In het midden van mijn lippen zie je de daadwerkelijke kleur van de lip lacquer. Deze budget liquid lipstick is één van mijn favoriete liquid lipsticks van de MUA luxe lijn. De liquid lipstick droogt je lippen niet uit en je kan meerdere lagen over elkaar smeren. Ik zou niet weten waarom je dit zou willen doen, want het dekt in één keer.

MUA Luxe Velvet lip lacquer is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €4,99 (op dit moment is er een 1+1 actie bij Kruidvat)

Heb jij een favoriete nude kleur in je collectie?

Volg:
Share:

6 Reacties

  • Amanda
   9 juli 2016 / 10:39

   Dank je Rowan X Ik probeerde mijn best te doen om niet zwoel te kijken 🙂

 1. Rachnella
  9 juli 2016 / 10:43

  Staat je super mooi!!!
  Ik wil ook 1 van deze proberen, welke kleur zou bij mij passen?
  Xxx

  • Amanda
   9 juli 2016 / 10:55

   Dank je! Deze kleur gaat je ook staan, met bruine lipliner. X

 2. 13 juli 2016 / 13:23

  Mooi!!! Kooky moet ik hebben!!! Ik heb inmiddels te veel nodes. I know a women can have anough nudes, maar dan kan ik weer niet kiezen hahaha

  • Amanda
   13 juli 2016 / 22:40

   Dank je wel! Hey i’m the nude woman. Ik heb het zelfde luxe probleem, daarom eindig ik bijna altijd met dezelfde kleur. Kooky is ook een mooie kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *