Milani Amore MATTallics

Milani Amore MATTAllics

De Limited Edition van de Milani Amore MATTallics zijn gearriveerd. Deze matte vloeibare mettalic liquid lip crèmes zijn bijna niet meer weg te denken uit onze beauty wereld. Vandaag test ik de 01 Chromatic Addict, 02 Matterialistic en 06 Mattely In Love voor jullie. So Get ready!

De collectie van Milani Amore MATTallics bestaat uit acht lip crèmes:

 • 01 Chromatic Addict
 • 02 Matterialistic
 • 03 Matte About You
 • 04 Cinematic Kiss
 • 05 Dramatic Diva
 • 06 Mattely In Love
 • 07 Automatic Touch
 • 08 Raving Matte

Milani Amore MATTallics

 

Milani Amore MATTallics

 

De  liquid lip crème hebben een goede pigmentatie en drogen op tot een matte finish. Ook heb ik niet het gevoel dat ze mijn lippen uitdrogen. Zoals bij elke liquid lip crème moet je vettig eten laten liggen. Ik verwijder de liquid lip crème met olie van mijn lippen.

Een vloeibare liquid  lip crèmes met een schuin afgesneden sponsapplicator. In Amerika noemen ze dit de doe foot applicator. Ik vind het fijn dat de applicator schuin is afgesneden, omdat ik dan het product het beste op mijn lippen krijg.

Milani Amore MATTallics 
Milani Amore MATTallics 

Milani Amore MATTallics(van boven naar beneden 06 Mattely In Love, 02 Matterialistic en 01 Chromatic Addict)

Milani Amore MATTallics 
 
< Milani Amore MATTallics 01 Chromatic Addict een gouden kleur en een dupe van Kylie Cosmetics King K.

Persoonlijk vind ik deze kleur niet mooi bij mijn huidskleur staan. Ik zal deze kleur alleen gebruiken om in het midden van mijn lippen te zetten als ombre kleur.

 • geur: vanille
 • pigment: goed
 • smeert zonder ‘strepen’ aan op je lippen

 

> Milani Amore MATTallics 02 Matterialistic een koper bruine kleur  en een dupe van Kylie Cosmetics Reign

Om deze kleur kreeg ik interesse om deze lip crèmes te kopen. Ik heb het gecombineerd met een donkere lipliner. Ondanks dat het prima bij mijn huidskleur past ben ik toch niet helemaal een fan van deze kleur.

 • geur: vanille
 • pigment: goed
 • smeert zonder ‘strepen’ aan op je lippen
 
Milani Amore MATTallics

 

Milani Amore MATTallics 
< Milani Amore MATTallics 06 Mattely In Love een rode kleur.

Mooi rood is niet lelijk. Ondanks ik niet een grote fan ben van rode lipstick is dit mijn favoriete kleur van alle drie.

 • geur: vanille
 • pigment: goed
 • smeert zonder ‘strepen’ aan op je lippen

Over het algemeen ben ik redelijk tevreden. De pigmentatie is goed en het is ook echt een matte finish. Enige minpunt vind ik de vanille geur. De meeste mensen vinden dit geweldig, maar voor mij hoeft het niet per sé. Geurloos vind ik perfect. Misschien ook omdat ik dan denk dat ik het kan eten. Gevalletje gierig misschien?

Milani Amore MATTallics zijn onder andere voor € 10,50 verkrijgbaar bij The Makeup Spot.

Ben jij een fan van de liquid meets metallic trend?

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 6 juli 2016 / 09:53

  Die kleuren staan je echt prachtig! Pfff, ik heb nog heel wat lippenstiften en glosjes hier die ik nog niet heb gebruikt echt erg!

  • Amanda
   6 juli 2016 / 23:44

   Dank je wel! Ik heb hetzelfde. Heel veel lipsticks en daarom heb ik #lipstickadvisor bedacht. Daar kan je binnen kort bijna al mijn lipsticks zien.

 2. 6 juli 2016 / 10:27

  Ik ben altijd een beetje bang geweest om metallics te dragen, maar deze kleuren staan je heel leuk!

  • Amanda
   6 juli 2016 / 11:23

   Dank je wel! Deze zijn echt wel te doen. Ik zou zeggen probeer ze uit. Koop met mate.

 3. Jenn
  6 juli 2016 / 22:56

  Leuk! De rode staat je goed, al vond ik nr 1 je ook mooi staan

  • Amanda
   6 juli 2016 / 23:46

   Thanks! Je bent niet de enige die nr. 1 ook mooi vond en ik vind het een beetje lijken op een lipstick uit de jaren 90.

 4. 11 juli 2016 / 15:10

  Je bent geen fan van rode lippen maar het staat je zo beeldig! Vaker doen jere!

  • Amanda
   11 juli 2016 / 21:44

   Ik ga het zeker vaker doen! Zeer snel komt er een review online met een rode liquid lipstick. Danki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *