Meraki Cosmetics Loose Highlighter Zeus & Helios

Een nieuw merk is neergestreken in Nederland. Meraki Cosmetics is de make up lijn van blogger Kim ter Stege. Om je look af te maken gebruik je een mooie highlighter. In totaal heeft ze tien highlighters uitgebracht. Dit moet je zien!

Meraki Cosmetics

 

Meraki Cosmetics

Op de dag dat Meraki Cosmetics werd gelanceerd heb ik ‘Zeus’ kunnen bemachtigen. Kim heeft mij later nog Helios toegezonden om te reviewen. Zoals je kan zien gaat het hier om losse pigment, wat ik het mooiste van alles vind is dat je de losse pigment óók kan gebruiken voor op je lippen, ogen en je lichaam. Let wel op dat wanneer je het gaat gebruiken als oogschaduw, dat je het combineert met een glitterlijm. Zo voorkom je dat de losse pigment in je ogen gaat.

Met losse poeder kan het altijd rommel worden, maar dat is nu verleden tijd. Je kan de container makkelijk afsluiten door de opening te verschuiven naar links of rechts. De binnenkant van je make-up tas blijft schoon.

Terug naar de highlighters, de collectie bestaat uit:

 • Colour-shifting,
 • Fair/medium skintones,
 • Medium/deep skintones.

Zeus en Helios zijn allebei uit de medium/deep skintones. Ze zijn heel goed gepigmenteerd. Neem eens een kijkje uit op de site.

Meraki Cosmetics

De highlighters zijn verpakt in doorzichtige containers met een zwarte dop. Logo van Meraki in het bronze/goud op de dop. In de container zit 4 gram aan losse highlight poeder en is 36 maanden houdbaar. Zoals je wellicht kan zien is er geen eindeloze lange ingrediëntenlijst.

 

Meraki Cosmetics
Meraki Cosmetics

De swatches van Zeus en Helios. Kijk hoe mooi ze gepigmenteerd zijn. Zeus (bronze) en Helios (felle gouden) losse highlighter poeder.  Beide waren makkelijk te swatchen. Ben je al benieuwd hoe beide highlighters op mijn huid staan? You are almost there!

Meraki Cosmetics Loose Highlighter Powder Zeus

Meraki Cosmetics
Meraki Cosmetics

Meraki Cosmetics Loose Highlighter Powder Helios

Meraki Cosmetics
Meraki Cosmetics

Meraki Cosmetics

Ben je gek op highlighter en/of wil je een keer een highlighter proberen dan is Meraki Cosmetics het zeker waard om te bekijken. Ondanks dat Zeus mijn lichte voorkeur heeft, ben ik ook helemaal verliefd op Helios. In het echt zijn de highlighters nog mooier op mijn gezicht. Ik zou je kunnen verblinden met de highlighters, vooral met Helios. Je hebt niet veel nodig van de losse pigment. De pigmentatie is zo goed dat je beter laag op laag kan aanbrengen dan heel veel in één keer. Wanneer vegan en cruelty free je aanspreken dan is dit dé highlighter voor jou.

Meraki Cosmetics loose highlighter powder koop je hier voor € 17,99. Go get your glow on!

Welke highlighter uit de collectie zou je willen uitproberen?

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 17 december 2016 / 17:07

  Bedankt voor je prachtige review en foto’s. Fijn dat je er zo blij mee bent!
  Beide kleuren vind ik echt prachtig op je <3 Wellicht kun je ze eens een keer mixen voor jouw eigen unieke kleur.

  Liefs,
  Kim

  • Amanda
   18 december 2016 / 12:07

   Dank je wel❤ Ben er ontzettend blij mee. Succes! Beide mixen ga ik zeker een keer proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *