Je lipstick veranderen zonder dat je lippen pijn doen | thecolourofbeauty

Misschien ken je het wel. Op één dag verwissel je je lipstick wel twee á drie keer per dag. Nu denk je wie doet dat? Ok these are my confessions. Ik wissel soms wel meer dan drie keer van lipstick op een dag. Meestal doe ik dit omdat ik foto maak voor mijn blog. Na de tweede keer swatchen doen mijn lippen pijn van al het vegen. Ik laat je zien hoe ik van paars naar nude ga zonder dat mijn lippen pijn doen van het vegen.

paars, lipstick, nude, roze,
* paarse lipstick | Kate Moss by Rimmel London 04 (niet meer verkrijgbaar in de drogisterij).
* roze (nude) lipstick | Longer lasting Hema 08 en Essence 06 Barely There!

Wat heb je nodig?
• tissue;
• make-up remover olie;
• wattenstaafjes.

Je brengt op normale wijze je lipstick aan en dan! Meestal is het vegen en nog eens vegen met een make-up doekje totdat je lippen schraal aan voelen. Auw! Vanaf nu geen pijnlijke lippen meer. Let’s get started.

Stap 1 | dep je lipstick met een tissue
paars, lipstick, nude, roze, tcobnl
Ik vouw mijn tissue in vieren en deppen maar. Zo haal je al het overtollige lipstick weg. Eigenlijk geef je je tissue drie goede kusjes. Je ziet dat mijn lipstick minder vel is en bij mijn onderste lip zie je al mijn eigen lipkleur doorschijnen.

Stap 2 | Make-up remover olie en wattenstaafjes

paars, lipstick, nude, roze, tcobnl
Schenk je make-up remover olie aan de tips van je wattenstaafjes en smeer de olie over je lippen. Olie breekt de lipstick af én voilà je lipstick is eraf. Zonder dat je lippen pijn doen. Dep je lippen nadat je alle lipstick verwijderd hebt nogmaals met je tissue. Zo haal je al het overtollige olie van je lippen. En nu ben je klaar om de volgende lipstick aan te brengen. Mocht je uitgeschoten zijn met je wattenstaafje dan kan je weer een beetje foundation of concealer rondom je lippen aanbrengen.

paars, lipstick, nude, roze, tcobnl

Ga jij deze methode ook toepassen?
Of gebruik jij een andere methode om lipstick te verwijderen zonder dat je lippen pijn doen?

♥ Amanda

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. Brenda
  19 mei 2015 / 09:32

  Hey, goede tip zeg! Ik ben nu bezig een blogpost te schrijven waar maar liefst 30 swatches in moeten 🙁 Ik had het al opgegeven, maar ik ga het nu nog een keer proberen met jouw tip. Thanks!
  Gave kleur trouwens, die paarse!

  • 21 mei 2015 / 12:47

   Thnx Brenda! Whaaat! 30 Lipstick auw auw. Waarschijnlijk moet je meer vegen met een rode lipstick. Ik ben benieuwd.

 2. 23 juni 2015 / 15:12

  Leuke tip hoor
  Ik verwijder normaal me makeup met olie .. Super makkelijk! En handig voor matte lipstick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *