Lena Lashes more matte than matte liquid lipstick I

Lena Lashes

Hello it’s me. Guess who’s back with another liquid lipstick review? Dit keer laat ik je de prachtige liquid lipstick zijn van Lena Lashes. Deze liquid lipsticks zijn black owned en van een YouTuber genaamd Aymonegirl.

Ongeveer twee maanden geleden, was ik een beetje aan het surfen op Instagram. Ik spotte een aantal nieuwe merken, waaronder Lena Lashes. Geloof me wanneer ik zeg dat ik eerst 1001 YouTube video’s heb bekeken, voordat ik de keus maakte om ze te kopen. Wat ben ik blij dat ik al die video’s heb bekeken, because let me tell you about the matte more than matte liquid lipstick van Lena Lashes.

De collectie bestaat uit 27 liquid lipsticks. In dit artikel lees je meer over Lena Lashes matte more than matte liquid lipstick in de kleuren Guy, Claude en Adam.

Lena Lashes

 

Lena Lashes

 

Lena Lashes

 

Lena Lashes

Zoals je kan zien zijn de liquid lipstick aan de onderkant voorzien van een ronde sticker met daarop de naam van de liquid lipstick. Bij het openen van de liquid lipstick Guy viel de sticker er al af. Ik vind het altijd belangrijk om te weten welke kleur ik op doe in combinatie met de naam. Sommige van jullie zullen vast denken, maar je ziet de kleur toch. Klopt, zodra de liquid lipstick (bij sommige) op je lippen zijn dan oxideert de kleur. De kleur wordt iets donkerder. Ik moest opnieuw foto’s maken, omdat ik de kleuren Guy en Claude niet uit elkaar kon houden.

Swatches van boven naar beneden
Op de website van Lena Lashes zijn de lipsticks ook onderverdeeld in vijf 
categorieën: Red, Browns, Pinks, Purples en Nudes. De kleuren Guy en Adam heb ik niet terug kunnen vinden in één van de vijf categorieën.

 • Guy een bruine mauve kleur
 • Adam een oranje kleur
 • Claude behoort tot de nude familie
Lena Lashes

 

Lena Lashes

Van onder naar boven Guy, Adam en Claude. Op de foto zijn de liquid lipstick nog niet helemaal droog. Zoals ik al hierboven omschreef zijn ze iets donkerder wanneer de liquid lipsticks zijn opgedroogd.

Lena Lashes Matte More Than Matte Liquid Lipstick

 • Verpakking
  De liquid lipsticks hebben een doorzichtige verpakking met een gouden dop. Als je mijn beauty room tour 2016 hebt gezien dan weet je deze lipstick helemaal past in mijn interieur.
 • Formule
  Deze liquid lipstick zijn romig en glijden over je lippen heen. Ze heten more matte than matte lipstick, maar ze zijn licht op je lippen en drogen je lippen niet uit. Ik draag onder de liquid lipsticks een balsem.
 • Long Lasting
  Mocht je alleen drinken (met een rietje) dan blijven deze liquid lipsticks, waarschijnlijk de hele dag op je lippen zitten. Vermijd te vettig eten en deze liquid lipsticks blijven zeker 6 uren op je lippen.
 • Droogtijd van de liquid lipstick
  De liquid lipsticks duren iets langer dan de gemiddelde liquid lipsticks om te drogen. Zelf vind ik het geen probleem.
 • Kleur
  De kleur oxideert op het moment dat het in contact komt met lucht. Zodra de liquid lipsticks opgedroogd zijn dan zijn ze iets donkerder.

Dupe alert (major key alert)
Van Adam en Guy heb ik nog geen dupe van kunnen vinden. De kleur Claude is een dupe van Anastasia Beverly Hills Ashton. Claude is iets lichter, maar een goede dupe.

Lena Lashes

Lena Lashes more matte than matte liquid lipstick Guy

 

Lena Lashes

Lena Lashes more matte than matte liquid lipstick Adam gecombineerd met Hema lipliner nr. 30

 

Lena Lashes

Lena Lashes more matte than matte liquid lipstick Claude gecombineerd met Hema lipliner nr. 30

Voordelen

 • matte, maar niet uitdrogende liquid lipstick
 • geen invoerrechten verschuldigd
 • kleur is gepigmenteerd
 • je ruikt de geur alleen als je met je neus bijna in de liquid lipstick duikt
 • vrij van parabenen en gluten
 • niet getest op dieren
 • vegan
 • swatches op verschillende huidskleuren
 • black owned
 • tijdens de sale betaal je minder dan $8.00
 • applicator is zacht en is flexibel
 • formule is romig en gelukkig niet te vloeibaar
 • je kan meerdere lagen over elkaar smeren
Verbeterpunten
 • sticker aan de onderkant van de liquid lipsticks. Het staat professioneler wanneer de sticker voorzien is van de naam bedrijf, naam lipstick en netto gewicht
 • vind het leuk als er een standaard of persoonlijk bericht bijgevoegd zou worden
 • oxideert
 • gedeelte van de ingrediënten vind je op de site

Lena Lashes more matte than matte liquid lipstick zijn hier verkrijgbaar sale prijs
$ 5 (verzendkosten $ 25)

TIP: probeer met vrienden lipstick te kopen dan kan je de kosten delen

p.s. ik heb er nog vijf in mijn collectie, binnenkort een review.

Heb jij een favoriete merk qua liquid lipstick?

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 25 juli 2016 / 23:33

  Vind ze allemaal geweldig!
  Ben nu op zoek naar zo’n kleur als Guy, maar Adam zou ook niet verkeerd staan deze zomer met een witte outfit ofzo.
  Claude vind ik ook nice.
  Ik word er maar hebberig van!
  X, Rowan

  • Amanda
   25 juli 2016 / 23:43

   Ze zijn echt geweldig. Hmm ik zal een keer kijken of ik zelf misschien een dupe in mijn collectie heb.

 2. 26 juli 2016 / 00:36

  Ze staan je alle drie mooi! Claude is mijn favo. Op de een of andere manier kies ik altijd nude, toch een keertje een meer opvallende kleur kiezen zoals Adam.

  xEliza

  • Amanda
   26 juli 2016 / 00:40

   Girl, ik neig ook altijd naar Nude. Mooi Nude is niet lelijk en nee we zijn niet saai. hihihi

 3. 26 juli 2016 / 08:24

  Wat een mooie kleuren en redelijk betalbaar, wanneer je de verzenkosten inderdaad deelt.

  • Amanda
   27 juli 2016 / 21:18

   Inderdaad hele mooie kleuren en er komt nog een artikel waar ik nog vijf kleuren test. Beide keren heb ik gewoon $25 betaald, maar delen is veel beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *