LA Girl Pro Conceal HD Concealer Fawn & Toffee | thecolourofbeauty

concealer, L.A., Girl, HD, tcobnl
Daar liggen ze dan. L.A. Girl Pro. Conceal HD. concealer één van de meeste besproken concealers van het afgelopen jaar/maanden. Sinds een aantal maanden is het te koop bij verschillende Nederlandse webshops voor € 7,95 per stuk. Toch koos ik ervoor om deze concealers te bestellen bij een andere aanbieder.

tcobnlLa, girl, conceal, tcobnl, darkskin
Een dekkende longlasting concealer met een creamy textuur. Deze concealer is ideaal voor het camoufleren van donkere kringen onder de ogen, egaliseren van oneffenheden en rode vlekjes. Voorzien van een kwastje waarmee je de concealer makkelijke kunt aanbrengen. Nu bekijken of deze concealer is wat het beweerd. Verkrijgbaar in 21 tinten en 3 correctors.

tcobnl, L.A., Girl, concealer, HD
Na uren (ja je leest het goed) reviews lezen en YouTube filmpjes bekijken wist ik het bijna zeker welke kleuren het beste bij mij paste. Op 1 april besteld en op 8 of 9 april bezorgd. Supersnel vanuit Los Angeles, Amerika. Kleur GC983 Fawn en GC984 Toffee zijn het uiteindelijk geworden. Tijdens het openen van mijn pakketje dacht ik dat ik drie dezelfde kleuren had besteld want in de verpakking lijken ze erg veel op elkaar.

la, girl, conceal, pro, tcobnltcobnl, la, girl, concealer, darkskin
la. girl, tcobnl, concealer
Dop eraf en dan tref je dit kwastje aan. Met dit kwastje smeer je de concealer makkelijk op de plekken waar het nodig is. De eerste en tweede keer drukken kwam er alleen water uit. Schrik dus niet, want ik schrok wel! Na al die YouTube filmpjes was ik niet hierop voorbereidt. Niets ernstig, maar ik schrok wel en dan nu over naar de tinten.

fawn, toffee, la, girl, concealer, tcobnl
fawn, toffee, darkskin, concealer, la, girl
De bovenste foto is met flits en de onderste zonder flits. Op mijn pols zie je Toffee (bovenop) en Fawn (onderop). Toffee is een bruine tint met rode ondertoon en Fawn is een bruine tint met goud/gele ondertoon. Beide kleuren passen na het zien op mijn pols uitstekend. In mijn gezicht heeft een rood/gele ondertoon. Je hebt maar een klein beetje nodig. Druk dus niet te hard. Concealer droogt snel na het aanbrengen. Nu maar kijken of het daadwerkelijk past bij mijn gezicht.

darkskin, tcobnl, toffee, fawn, concealer, la, girl
Je zal het niet geloven maar ik heb aan de linkerkant Toffee en de rechterkant Fawn op. Na de swatches was ik overtuigd dat beide kleuren ‘mijn tinten’ waren en dat ik ze op deze manier de hele dag voor jullie kon testen. Mijn voorhoofd en rondom mijn mond ben ik donkerder. Gebruik met mate. Ik had teveel geknepen en smeerde het per ongeluk over mijn wenkbrauw heen. Met de poeder van de Hema over mijn gezicht en voilá je ziet er ‘niets’ meer van. In één woord GE-WEL-DIG. Ik ben fan van deze concealers.

oranje, orange, la, girl, concealer, tcobnl, darkskin
Mocht je nog steeds geïnteresseerd zijn kan je de concealers hier bestellen. Per concealer betaalde ik $ 2,99. Voor alle drie betaalde ik $ 8,97 en ik koos voor de standaard verzending zonder tracking $ 4,78. In totaal betaalde ik $ 13,75 omgerekend € 13,18. Let op door de variabele koers kunnen de prijzen per dag verschillen.

Heb jij al een L.A. Girl Pro Conceal al in je bezit? Zo ja welke kleur?

♥ Amanda

Wil je nog kaarten willen voor het Pearl Event? Klik dan hier en maak kans op 2×2 kaarten.

Volg:
Share:

21 Reacties

 1. 16 april 2015 / 06:55

  Mooie concealers zeg! Altijd een risico online kopen, maar deze kleur past perfect.

  • 16 april 2015 / 08:49

   Mornig en dank je wel. Ik heb ook echt uren, misschien wel dagen YouTube bekeken. Wat ook helpt is weten welke wat je ondertoon is. Het blijft inderdaad een risico, maar wat ben ik blij dat beide tinten perfect passen.

 2. Kimberley
  16 april 2015 / 07:57

  Dit ziet er goed uit en is erg betaalbaar, maar hoe weet je of de juiste kleur bestelt als je online make-up? Ik heb daar echt moeite mee namelijk

  Alvast bedankt voor de reactie

  • 16 april 2015 / 08:59

   Morning! Dank je wel and I love me some make up on a budget. Het is en blijft een risico online bestellen. Je kon mij dagen vinden op Youtube. Filmpje na filmpje en weten welke ondertoon je hebt. Mocht je advies nodig hebben dan kan je mij altijd mailen.

 3. Brenda
  16 april 2015 / 11:17

  Ja geweldig he, deze? Ik heb er ook over geschreven. Ik kwam ze per toeval tegen in een roti shop, can you believe that?! En voor maar €3,50! Mijn hele dag was goed 😉

 4. Simone
  16 april 2015 / 18:45

  Ik ga ze echt aanschaffen. En we hebben ongeveer dezelfde huid teint, dus voor mij worden het ook dezelfde kleuren. Goede review meis. 😉

  • 16 april 2015 / 18:52

   Dank je! Ja, het werd echt tijd dat ik deze meest besproken concealers ging testen. Blij dat je heb kunnen helpen. ?

 5. Heidie
  16 april 2015 / 21:41

  Leuke blog. Ik heb de concelars vorig jaar in Suriname gekocht voor iets meer dan €1 per stuk. Dit jaar weer effe inslaan.

  • 16 april 2015 / 21:45

   Dank je Heidie! Waaaat! Voor € 1 is inderdaad geen geld. Je hebt helemaal gelijk. Ik zou ook inslaan. Welke kleuren gebruik jij?

 6. 2 juni 2015 / 19:02

  ze zijn ook te koop in denhaag bij de afro-indian shop 3,50 per stuk. ze hebben nog meer producten van la girl. de matte pigment gloss moet je zeker proberen

  • 23 juni 2015 / 09:26

   Sorry voor deze super late reactie. Dank je wel voor je tip. Mocht ik een keer naar Den Haag gaan dan zal ik zeker deze concealers inslaan. Gebruik jij ze zelf ook? xo Amanda

 7. Anoek
  28 juli 2015 / 14:08

  Op welke site heb je ze besteld?

  • 28 juli 2015 / 17:49

   Ik heb deze via beautyjoint.com gekocht. Staat in het artikel, maar Nederlandse site verkopen ze ook. Boozyshop als ik het goed heb.

 8. Arye
  29 december 2015 / 18:06

  Hi, is de site wel betrouwbaar ? En hoe lang duurde de shipping ? Bedankt voor de review!

 9. 25 juli 2016 / 23:16

  Mijn favo concealer van het moment! Ik gebruik Warm Honey als highlight concealer, maar eigenlijk vind ik hem net iets te ashy. Bijna op, volgende aankoop wordt Cool Tan.
  Hier in Rdam hebben we een winkel die een aantal amerikaanse merken verkoop, waaronder LA Girl. Superhandig, dan de kleuren echt testen.

  • Amanda
   25 juli 2016 / 23:30

   Is dat een winkel in een passage? Aan het begin van de stad (ok je merkt al dat ik Rotterdam niet zo goed ken). In de buurt van Vapiano (ik geef gewoon niet op). Toen ik daar was hadden ze de kleuren niet die ik wilde hebben.

   Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze niet vaak gebruik. Misschien moet ik ze toch maar weer gaan gebruiken.

  • Amanda
   12 augustus 2016 / 23:01

   Oh dank! ik zal een kijkje nemen op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *