Kruidvat Originals Peel-Off Masker Dragon Fruit

Een peel-off masker wilde ik altijd al proberen. Ik zag overal die zwarte peel-off maskers, maar om de één of andere reden heb ik het nooit gekocht. Vorige week vrijdag was ik in het kruidvat minding my own business tot dat ik de peel-off masker dragon fruit zag. Voor de prijs wilde ik het niet laten liggen en dacht ik kan het dan ook gelijk testen. Twee vliegen in één klap.

Kruidvat Originals kende ik nog niet, maar het assortiment is niet verkeerd. Van komkommermelk tot aan oogcrèmes. Er zijn drie verschillende masker:

 • Kruidvat Originals Dead Sea Minerals Kleimasker
 • Kruidvat Originals Dragon Fruit Peel-Off Masker
 • Kruidvat Originals Shea Butter Crèmemasker.

Peel-Off Masker

 

Peel-Off Masker

 

Peel-Off Masker

Peel-Off Masker
Peel-Off Masker

Peel-Off Masker
Peel-Off Masker

Deze masker is voor alle huidstypen geschikt. Het Kruidvat Originals Peel-Off Masker Dragon Fruit verwijdert dode huidcellen en verfrist intensief voor een schone en gladde huid. Ik heb wel vaker dan vijf keer de woorden verfrist intensief voor een schone en gladde huid gelezen, want ik vond het maar een beetje raadselachtig. De gebruiksaanwijzing was gelukkig niet zo raadselachtig. Deze masker breng je gelijkmatig aan en laat je 15 á 20 minuten inwerken. Altijd je huid rond je ogen (haarlijn) vrij laten.

De dragon fruit masker heeft een lichte zoete geur. De masker bevat alcohol en ze zijn niet zuinig geweest met het alcohol.

Dit is mijn eerste keer dat ik deze masker heb gebruikt. Na het gebruik van de masker heeft je gezicht moisturizer nodig. De masker ging makkelijk van mijn gezicht af en deed geen pijn. De kleur van de masker werd donkerder toen het was opgedroogd. Verfrissend kan je de masker zeker noemen, maar ik geloof dat de alcohol ermee te maken heeft.

Kruidvat Originals Peel-Off Masker Dragon Fruit

 • lichte zoete geur
 • licht roze kleur
 • geschikt voor alle huidtypen
 • 125 ml
 • budget
 • 12 maanden houdbaar
 • makkelijk verkrijgbaar

Deze masker is verkrijgbaar bij het Kruidvat klik hier voor  € 1,99.

Welke masker gebruik jij?

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Sabine
  30 december 2016 / 18:40

  Gaat het gezichtshaar ook mee met het Peel off masker?

  • Amanda
   30 december 2016 / 18:54

   Nee, gelukkig niet. Het doet geen pijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *