KathleenLights x ColourPop Point Zero

Zeg je KathleenLights x ColourPop, dan zeg ik Point Zero. KathleenLights heeft meedere samenwerkingen gedaan met ColourPop, maar ik was nooit echt geïnteresseerd. Totdat ik Point Zero zag. Mijn interesse was gewekt en om eerlijk te zijn staat deze liquid lipstick al anderhalve maand naar mij te staren. Het is dus tijd dat ik het met jullie deel.

KathleenLights x ColourPop

ColourPop behoort tot één van mijn favoriete lipstick brands. Ze zijn betaalbaar en ik vind het fijn dat ze vaak nieuwe producten hebben. De komende weken zal je meer lippies van ColourPop voorbij zien komen, want ya girl heeft een aantal lippies gescoord.

Point Zero is een Ultra Satin Lip. Het is een bruine kleur met een koele  grijze ondertoon. Bij de woorden grijs en koele ondertoon sprongen mijn ogen al uit mijn oogkassen. Toch trok de kleur mij heel erg aan en plaatste Point Zero in mijn winkelmandje. Een Ultra Satin Lip droogt niet helemaal matte op. Point Zero zal op elke huidskleur anders eruit zien. Voor mij is het the perfect nude.

KathleenLights x ColourPop
KathleenLights x ColourPop

Er is één ding wat ik minder goed vind van de doe foot applicator is dat het fluffy is. Bij al mijn andere ColourPop lippies zijn de doe foot applicator niet zo fluffy. Je kan hierdoor ook minder mooie strakke lijnen trekken op je lippen.

KathleenLights x ColourPop

 

KathleenLights x ColourPop Point Zero:

  • budget $6
  • goede pigmentatie
  • satin finish – droogt niet matte op
  • voelt licht aan op de lippen
  • typische geur van ColourPop
  • cruelty free
  • not transferproof
KathleenLights x ColourPop

KathleenLights x ColourPop Point Zero

Op beide foto’s draag ik alleen de kleur Point Zero (geen lipliner). Ik wil altijd zo goed mogelijk aan jullie de originele kleur laten zien. De kleur Point Zero heeft mij op geen enkel moment teleurgesteld. Ik ben zelf blij dat het geen ultra matte lip is van ColourPop. Bij sommige ultra matte drogen ze donkerder of lichter op. Je kan deze kleur altijd combineren met een donkere lip liper. Het enige wat ze mochten veranderen is de doe foot applicator. Voor de rest ben ik ben zeer tevreden over deze kleur.

KathleenLights x ColourPop Point Zero is hier verkrijgbaar voor $6

Wat vindt jij van deze kleur?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *