Jouer Cosmetics Long-wear lip crème Noisette

Deze liquid lipstick heb ik al twee maanden thuis liggen, maar vergat het steeds te gebruiken. Hoe kon ik! Jouer Cosmetics Long-wear lip crème Noisette vergeten? Een matte warme chocolate brown wie is daar nou niet gek op? Binnenkort zal ik een artikel schrijven, waarin ik nude kleuren voor de donkere huid laat zien. Nu eerst deze liquid lipstick van Jouer Cosmetics.

Jouer Cosmetics

img_9881

Jouer Cosmetics

Jouer Cosmetics

Jouer Cosmetics

Voor een matte warm chocolate brown lijkt het meer op een bruin paarse kleur. Op elke huidskleur zal deze kleur er anders uit zien. Over de kleur kunnen we het heel lang hebben, maar laten we het eens hebben over de formule van deze lip crème. Laat me beginnen te vertellen dat ik deze lipstick ’s ochtends had opgedaan en ik kwam in de avond thuis en tot mijn verbazing zat deze Noisette nog op mijn lippen. Ik kon het niet geloven en deed mijn vanity spiegels aan en het zat er echt nog op. Ik kan met gerust zeggen dat ze ongeveer acht uur op je lippen blijven.

Jouer Cosmetics heeft alweer nieuwe kleuren op de markt gebracht, gelukkig hebben ze Noisette niet uit hun kleuren assortiment gehaald. Op dit moment zijn er 19 kleuren in het assortiment, 10 nieuwe kleuren en 9 kleuren uit de oude collectie. De kleuren hebben een matte of een metallic finish. Alle nieuwe kleuren kan je vinden op de officiele website van Jouer Cosmetics.

TIP: Ga opzoek naar een kortingscode. Je kan een kortingscode (volgens mij 20%) krijgen wanneer je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Mocht dit niet het geval zijn dan kan je bij de meeste Amerikaanse YouTubers een kortingscode vinden in de omschrijvingsbox. Neem maar eens een kijkje bij Jackie Aina. Deze kortingscode gelden alleen op de officiële site van Jouer Cosmetics.

De formule is buitengewoon licht. De textuur is superzacht en glijdt over je lippen. Noisette dekt goed en je hoeft maar één keer met de applicator over je lippen gaan. Bij het aanbrengen duurt het even voordat de lip crème opgedroogd is. Je hebt dus nog even tijd om een ombre lip te maken. Zodra het opgedroogd is voelt het niet droog aan op je lippen. Ze hebben een subtiele vanille geur, maar zodra het op je lippen is ruikt je er niets meer van.

Jouer Cosmetics long-wear lip crème (liquid lipstick) Noisette – op beide foto’s draag ik geen lipliner –

Jouer Cosmetics
Jouer Cosmetics

Jouer Cosmetics 

 • subtiele vanille geur
 • goede pigmentatie
 • vitamine E
 • vrij van parabenen
 •  luxe verpakking
 • 6 ml
 • 12 maanden houdbaar
 • plakt niet
 • niet uitdrogend
 • kissproof
 • ongeveer 7 á 8 uur draagtijd

Jouer Cosmetics long-wear lip crème liquid lipstick Noisette is o.a. verkrijgbaar bij Cult Beauty voor £ 15.

Kende jij Jouer Cosmetics al?

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 21 september 2016 / 13:22

  Dit is zo een mooie kleur bij jou! Sowieso heeft Jouer zo veel moois 😀 hoe kan het dat ik jouw blog nog niet vaak eerder tegen ben gekomen? Ik zie op je Instagram ook al dat je goede smaak hebt!

  • Amanda
   23 september 2016 / 15:32

   Dank je wel en jij hebt ook een goede smaak! Ik snap ook niet dat ik pas jouw blog heb ontdekt. Nu weten we elkaar te vinden 🙂

 2. Angélica
  21 september 2016 / 20:09

  Wauw wat een prachtige producten review je toch telkens ik wil ze allemaal hebben haha! Mooie foto’s ook. Ik word helemaal blij van je artikelen:).

  • Amanda
   23 september 2016 / 15:31

   Super leuke reactie! Dank je wel. Wie weet geef ik binnenkort een lipstick weg 🙂 stay tuned

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *