Jordana Cosmetics 2-in-1 Concealer & Foundation

Jordana Cosmetics Complete Cover 2-in-1 concealer & foundation in 10 Toffee en 11 Golden Toffee. Deze 2-in-1 concealer & foundation (hierna: CCF) is onder andere ontworpen om je huid te egaliseren, donkere kringen en imperfecties te camoufleren met maximale dekking. Het is ook nog olie vrij!


Jordana Cosmetics

Jordana Cosmetics

Verkrijgbaar in twaalf verschillende tinten. Ik kocht twee tinten:
• 10 Toffee | toffee (bruine tint) met een perzik gouden ondertoon
• 11 Golden Toffee | rijke toffee (bruine tint) met rode ondertoon.

 

De concealer/foundation zit verpakt in een knijptube en heeft een handige tuit.

Jordana Cosmetics
Boven | 10 Toffee & 11 Golden Toffee met flits – Onder | 10 & 11 zonder flits

Jordana Cosmetics

De pigmentatie van deze CCF is simpelweg gewoon goed. Het smeert goed uit en je kan meerdere lagen aanbrengen. De substantie van de CCF is een crèmige concealer/foundation. Makkelijk aan te brengen met een foundation kwast of een make up sponsje. Na het aanbrengen heeft het een dewy finish. Dewy? Een finish waarbij je nog glans ziet. Het is maar net voor welke look je gaat. Ik raad het wel aan om poeder te gebruiken.

Jordana Cosmetics
De tinten 10 Toffee & 11 Golden Toffee en gemengd.

Man man man, wat vond ik dit lastig te reviewen. Ik gebruik nooit foundation, maar wilde toch dit product testen als een foundation. Had het vorige week al getest, maar ik was niet tevreden. Toch kreeg ik een aha-moment. Zelf vond ik het last om te zeggen welke tint het beste bij mij past. Tijdens foto’s maken van mijn gezicht schrok ik van beide tinten. 10 Toffee iets te licht en 11 Golden Toffee iets te donker. Inderdaad wat ik bij de meeste vrouwen met een donkere huid lees is dat ze vaak tinten moeten mengen. Ik moest eraan geloven.

jordana cosmetics
Op de bovenste foto heb ik CCF 10 Toffee aan de rechterkant en CCF 11 Golden Toffee aan de linkerkant op. Je zou zeggen dat het licht meer aan de rechterkant valt en daarom lijkt de linkerkant donkerder, maar niets is minder waar. Op deze foto zie je de dewy finish.

Op de onderste foto heb ik de tinten 10 Toffee & 11 Golden Toffee gemengd en draag ik het als een foundation. Vervolgens deze poeder van de Hema nr. 43 erover. Op deze foto heb ik geen concealer op.

• 10 Toffee | voor mij geschikt als concealer. Te licht voor foundation.
• 11 Golden Toffee | voor de zomer geschikt als concealer. Te donker voor foundation.
• 10 & 11 gemengd | perfecte kleur als concealer en foundation.

De foundation voelde tijdens het dragen licht aan. Ik had het een hele dag op en het bleef goed zitten. Ben wel van mening dat wanneer het zomer is dat dit niet de concealer/foundation is die je moet dragen. Mocht je een vette huid hebben dan raad ik je het ook af. Tenzij je dol bent op een dewy finish. Ik had overigens maar 1 laag foundation op. Dit product is niet vegan, want het bevat beeswax.

Zal ik dit product weer bestellen? Jazeker, maar het beste zou zijn wanneer Jordana Cosmetics een extra tint zou maken zoals 10 & 11 gemengd en met de juiste ondertoon.

Jordana Cosmetics Complete Cover 2-in-1 concealer & foundation heb ik bij BeautyJoint gekocht voor $ 4,99.

Welke foundation gebruik jij en in welke tint?

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Brenda
  30 april 2015 / 10:02

  Jammer dat het niet een goeie kleurmatch was. Ziet er wel uit als een fijn product. Even ter vergelijking: Welke kleur ben jij in mac foundation? nw45, of nc50 misschien?
  En wat waren de verzendkosten bij beautyjoint? Ik kan het zo snel niet vinden op de site.

  • 30 april 2015 / 10:47

   Het is zeker een fijn product! Ik gebruik normaal geen foundation. Dit is mijn eerste keer. Mijn verzendkosten waren $6.87 (standard – no tracking).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *