Internetaankopen Ebay & Beautyjoint | thecolourofbeauty

ebay, beautyjoint, darkskin, tcobnl, concealer, la girl
Eindelijk een bestelling geplaatst, maar niet op een Nederlandse site. Het werd tijd om te bestellen via Amerikaanse sites. Jeetje wat spannend!  Jaren geleden had ik een PayPal account aangemaakt, maar ik snapte er niets van en deed ook geen moeite om er iets van te snappen. Het was tijd en drukte op een aantal knoppen en ik had een bestelling geplaatst. Nu wachten op de bezorging. Benieuwd? Blijf lezen.

ebay, paypal, makeup, lipstickmakeup, lipstick, tcobnl, ebay, paypal
Deze 24 trapezoid clear makeup display lipstick stand case cosmetic organizer holder (man man man dat is een mondvol). Zoals jullie weten ben ik gek op lipstick. Mijn huidige lipstick holders zitten vol en ik had een nieuwe nodig. Op Ebay kwam ik deze lipstick holder tegen voor $ 3,51. Ik mijn hoofd wilde ik er gelijk vijf bestellen, maar ik dacht wacht nou maar even. Zoveel lipstick hoef je ook niet te hebben. Uiteindelijk bestelde ik er twee voor $ 7,02 en het mooie van alles free shipping! Wat ben ik dol op gratis verzending. Omgerekend betaalde ik € 6,73.

lipstick, makeup, ebay, paypal, tcobnl
lipstick, makeup, ebay, paypal, tcobnl
Mocht je deze makeup holder ook willen bestellen. Dan kan je dat hier doen. Let op! Er zullen genoeg aanbieders zijn die goedkoper zijn. Dit pakketje kwam uit China. Ik bestelde het op 1 april en werd op 9 april bezorgd. Supersnel!

la, girl, concealer, beautyjoint, tcobnl
Zoveel erover gezien en gelezen. Het was tijd om een bestelling te plaatsen. Ik heb lang gezocht naar tinten die bij mijn huidskleur passen. Veel YouTube filmpjes met swatches later bestelde ik eindelijk de L.A. Girl PRO HD conceal. Fawn en Toffee zijn de kleuren waarvan ik denk dat ze mij goed zullen staan. Aanstaande donderdag laat ik je meer zien over deze concealer.

concealer, L.A., Girl, HD, tcobnltcobnl, L.A., Girl, concealer, HD
Ook deze concealers bestelde ik op 1 april en ze werden op 8 of 9 april bezorgd.  Helaas moest ik voor deze concealers wel verzendkosten betalen. Per stuk betaalde ik $2,99. Op andere sites kan je deze concealers vinden voor $2,49. Voor de drie concealers betaalde ik $8,97 en ik koos voor de standaard verzendkosten zonder tracking $4,78. In totaal was ik $13,75 kwijt omgerekend €13,18. De verzendkosten zijn gebaseerd op het gewicht van je producten. Ik denk altijd van voor die $4,78 verzendkosten had ik iets anders kunnen kopen. Ach ja, mocht je na het lezen van mijn artikel op donderdag deze concealers willen aanschaffen kan je dat hier doen.

Waar bestel jij producten? Zo ja waar en welke producten bestel jij?

♥ Amanda

Wil jij kaarten winnen voor het Pearl Event? Klik dan hier en maak kans op 2×2 kaarten.

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Simone
    15 april 2015 / 10:49

    Dat zijn hele goede aankoopjes. Ik ben benieuwd naar je review van de pro concealers. Ik moet maar ook eens een paypall acount aanmaken..hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *