Ideeën voor het opbergen van je make-up

ideeënIk ken het als geen ander. Make-up hebben, maar niet weten hoe je je make-up moet opbergen. Ik had verschillende wilde ideeën hoe ik mijn make-up zou gaan opbergen, alleen werden deze producten alleen online verkocht. Ik dacht nou er moet iets zijn in ons landje, waar ik ook tevreden mee kan zijn. Jazeker, ik vond een opbergsysteem, waar ik zeker tevreden over ben. Het enige was dat ik rekening moest houden met de afmetingen van mijn ladeblok Micke van de Ikea.

Meestal begint je make-up collectie met een tweetal producten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik meer dan een tweetal producten heb en dat ik altijd opzoek ben naar opbergsystemen. Een opgeruimde beauty room is een opgeruimd hoofd.

ideeën
ideeën

Je hebt het goed gezien. Het zijn gewoon theedozen die je bijna in elke budget winkel kan kopen. Mijn make-up opbergen in theedozen doe ik sinds vorig jaar niet meer. Eerst had ik mijn concealer in een andere lade opgeborgen en mijn poeders in deze theedozen. De deksel heb ik eraf gehaald, want anders gaat de lade niet dicht. Ik was super tevreden. Alleen kon ik in sommige vakjes, maar één poeder opbergen. En er passen helaas maar twee theedozen in deze lade.  Dit nam veel ruimte in beslag en ik ging opzoek naar een ander opbergsysteem. Je raadt het al! Ik heb een ander opbergsysteem gevonden. Als jij nog andere ideeën hebt, laat het dan weten in een reactie.

Hema opberger

Bij Hema vond ik voor op dit moment de perfecte opberger voor mijn make-up. Ik koos voor de transparante versie, je hebt ook een roze variant. Deze opberger bestaat uit zes verschillende bakjes. Op mijn afbeelding zie je niet alle vormen, want ik heb de bakjes gebruikt die het meest praktisch zijn voor deze lade.

Ik heb twee opbergers gekocht. Per stuk zijn de opbergers hier verkrijgbaar voor € 10.

ideeën

 

ideeën

Hoe berg jij je make-up op?

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 9 augustus 2016 / 18:02

  Mijn kast is momenteel een rommeltje. Van make-up tot sieraden tot haarspullen, alles ligt overhoop *handenvoorogen*
  Dank je voor deze tips, het ziet er erg overzichtelijk uit, something I need 🙂

  • Amanda
   12 augustus 2016 / 23:03

   Ik ken dat! Ik wilde dat alles geordend was, want ik wilde rust in mijn hoofd. Thanx girl X

 2. 9 augustus 2016 / 23:21

  Echt super handig! Ik heb een speciale make-up tafel van de ikea en de ene kan komt standaard met vakken maar de lade ernaast is echt een rommeltje! Dit komt dus goed uit, dankjewel!

  • Amanda
   12 augustus 2016 / 23:05

   Nice, dat je tafel al vakken heeft. Dan hoef je niet altijd na te denken over zulke opbergsystemen. Nu heb je een idee hoe je je lade zou kunnen inrichten. X

 3. 12 augustus 2016 / 14:42

  Ziet er mooi en clean uit. Ik heb opbergdozen van Ikea met dividers erin, ook handig, zeker als ik het een keer wil meenemen.

  • Amanda
   12 augustus 2016 / 23:07

   Thanks. Idd die zijn ook handig en helemaal als je het een keer wilt meenemen. X

 4. 12 augustus 2016 / 14:42

  En je foto’s zien er weer prachtig uit!!

  • Amanda
   12 augustus 2016 / 23:08

   Danki. Heel veel oefenen en toch ben ik er niet altijd tevreden over, maar ze zijn goed genoeg. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *