I Heart Makeup Lip Lava Liquid Lipstick Tremor, Forgiven & Unleash | thecolourofbeauty

liquid, lipstick, tcobnl,

De nieuwste trend op het gebied van lipstick is de liquid lipstick. I Heart Makeup is onderdeel van het merk Makeup Revolution London. Lip Lava is een intense long lasting lipstick met verzorgende vitamine E met een glossy finish in een knijptube. Deze lip lava’s zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren:
♥ Forgiven | roze/bruine nude lipstick*;
♥ Tremor | roze lipstick*;
♥ Unleash | koraal/oranje lipstick*;
♥ Shockwave | paars/roze lipstick*;
♥ Firestorm | rode lipstick.

*dit zijn mijn eigen kleuren omschrijvingen

Lliquid, lipstick, lip, lava, tcobnl
liquid, lipstick, lip, lava, tcobnl
liquid, lipstick, tcobnl, lip, lava
Van de vijf kleuren heb ik er drie besteld. De verpakking van de lip lava bevat de kleur van de liquid lipstick erg handig! Meestal gooi je de verpakking weg, maar bij deze lipstick is het de moeite waard om de verpakking te bewaren. Het bewaren van de verpakking is geen gek idee, want op de lipstick zelf staan de kleuren niet aangegeven. Gemiste kans als je het aan mij vraagt.

Zelfs uit de verpakking zijn de lip lava’s een genot voor het oog, want zelf eens eerlijk het oog wilt soms ook wat. Zwarte dop en voor de rest de kleur van de lipstick. De geruchten doen de ronde dat deze lip lava’s een dupe zijn voor de Too Faced Melted Lipstick.

liquid, lipstick, lip, lava, darkskin, tcobnl
liquid, lipstick, tcobnl, lip, lava, darkskin, dark, lips
dark, lips, darkskin, tcobnl, lip, lava, liquid, lipstick
Geen kwastje, maar een spons applicator. Gelukkig is er per lipstick, maar één gaatje. Met meerder gaatjes zou het denk ik een kliederboel worden. De lipsticks zijn geurloos. Het rare van alles is dat ik Tremor (de roze lipstick) associeerde met een zoete geur. Gevalletje mind f*uck zullen we maar zeggen?!

darkskin, lip, lava, liquid, tcobnl, lipstick, dark, lips
liquid, lipstick, lip, lava, darkskin, dark, lips, tcobnl
liquid, lipstick, lip, lava, darkskin, dark, lips, tcobnl
Van boven naar beneden | Forgiven – Unleash – Tremor. Gebruik met mate, meer heb je niet nodig.
liquid, lipstick, lip, lava, darkskin, dark, lips, tcobnl
Links foto met flits | hier zie je de glossy finish goed naar voren komen. Rechts foto zonder flits | op deze foto lijkt het wel of het een soft matte finish heeft.

De lip lava’s zijn goed gepigmenteerd. Smeren makkelijk over je lippen. Ik merkte dat ik met Unleash de koraal/oranje kleur moeite had met het aanbrengen. Er ontstonden ‘vegen’. Met ‘vegen’ bedoel ik meer dat het zichtbaar was welke richting ik de lipstick heb aangebracht. Je kan makkelijk meerdere lagen van de lip lava’s aanbrengen. De lip lava’s zijn niet kissproof. Na een aantal uren geven ze nog steeds af.

liquid, lipstick, lip, lava, darkskin, dark, lips, tcobnl
Van links naar rechts | Forgiven – Unleash – Tremor. Unleash is mijn minst favoriete kleur. Waarschijnlijk omdat het iets lastiger is om aan te brengen. Ik kies er bewust voor om jullie lipstick te tonen hoe het uit de verpakking komt. Geen lipliner of andere trucjes komen te pas. Tremor zal van de zomer zeker een aantal keer de revue passeren, maar Forgiven heb ik inmiddels al opgenomen in mijn favoriete producten.

I ♥ Makeup Lip Lava zijn per stuk te koop voor € 3,79 bij onder andere Beauty88.nl.

Heb jij al een lip lava in je collectie? Welke kleur is jouw favoriet?

♥ Amanda

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Brenda
    21 april 2015 / 09:53

    Goeie review! Ik had deze ook gezien op beauty88, maar nu ik dit lees gaan ze denk ik van m’n wishlist. Misschien ligt het aan deze kleuren, misschien de glossy finish. I don’t know, maar die lip lava trekt me nu toch niet zo. Maar dat is goed, weer wat geld bespaard 😉

    • 21 april 2015 / 10:13

      Thnx girl! Ik ben zo gewend aan matte lipstick dat dit even wennen is. Toch valt de gloss op de lippen mee. Geld besparen is altijd goed. Ben blij dat ik je een handje heb kunnen helpen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *