Hema Long Lasting Nailpolish 856

Hema Long Lasting Nailpolish 856

Ok, wanneer je mij nu een tijdje volgt dan weet je dat ik in de fase nude zit. De Hema Long Lasting Nailpolish 856 is de perfecte nude kleur en eindelijk ook voor de donkere huid. Ik moet eerlijk bekennen dat Hema meerdere nude achtige tinten heeft voor de donkere huid. Als je geïnteresseerd bent dan zal ik de andere kleuren volgende week online zetten. Laat een reactie achter dan weet ik dat je interesse hebt. Laten we weer verder gaan met de review van Hema Long Lasting Nailpolish 856.

Deze nagellak heeft een licht beige/roze met een bruine ondertoon. De nagellak zit in de standaard nagellak verpakking van de Hema. Hema geeft over het algemeen geen namen aan hun nagellak, maar ik weet dat deze nagellak bekend staat onder de naam nude (hoe toepasselijk hé).

Zeg nou eerlijk wat is een manicure (of in mijn geval mijn nagels opvullen) zonder een mooie lak over je nagels? Ok, nu dat we eerlijk zijn verlaat ik de salon altijd zonder nagellak op mijn nagels. Er gaan in mijn hoofd duizenden lagen over elkaar en wanneer je denkt dat je klaar bent komt nog de laatste laag dé topcoat genoemd. Zelf heb ik best een vaste hand en lak ik mijn nagels heel netjes. Wanneer ik mijn nagels thuis lak ben ik met 15 min klaar.

disclaimer: op de foto’s heb ik een solar laagje over mijn eigen nagels (geen tip).

Hema Long Lasting Nailpolish

 

Hema Long Lasting Nailpolish

Wat kan ik nog meer vertellen over deze nagellak? Budget + Nude + Staat mooi op de donkere huid = kopen en meenemen. De nagellak blijft op mijn solarnagels zeker langer dan een week zitten. De nagellak van mijn rechterhand vervaagd sneller dan mijn linkerhand.

Op de site van Hema staat het volgende omschreven over deze nagellak:

 • blijft lang goed zitten
 • minder gevoelig voor beschadigingen
 • gebruik 2 lagen voor optimaal resultaat
Mijn bevindingen over deze nagellak zijn:

 • één laag is voldoende (misschien komt het door de solar op mijn nagels)
 • de geur is zoals bij de meeste nagellak verschrikkelijk
 • óók geschikt voor de donkere huid
 • nagellak smeert goed uit
 • droogt snel
 • blijft lang zitten
 • budget

Hema Long Lasting Nailpolish 856 (nude) is zowel online als in de Hema winkel verkrijgbaar voor € 2,50.

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 18 juli 2016 / 14:30

  Mooie kleur staat inderdaad heel mooi bij de donkere huid! Ga hem vandaag nog halen 🙂

  • Amanda
   18 juli 2016 / 21:52

   Perfecte kleur voor elk jaargetijde. Leuk laat me weten wat je ervan vindt.

 2. 26 juli 2016 / 08:20

  Echt een mooi kleurtje! Ik ben wel benieuwd naar de andere kleuren.

  • Amanda
   27 juli 2016 / 21:16

   Nice, dan zal ik over de andere kleuren ook een artikel schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *