HEMA gouden stationery 2016

HEMA gouden stationery loading in 3, 2, 1. I’m livin’ my life like it’s golden, Livin’ my life like it’s golden. Ik zoek al maanden naar een goudkleurige schaar en pennen. Loop ik met mijn goede gedrag de HEMA in en het was liefde op het eerste gezicht.

Daar stond ik dan in HEMA en ik stelde mezelf de vraag: Amanda, heb jij dit echt nodig? Hmm natuurlijk heb ik het niet echt nodig, maar ik wil het wel. Zo gezegd, zo gedaan. Afrekenen en met mijn HEMA gouden stationery op weg naar huis.

Stationery, wat is het eigenlijk? Simpelweg een verzameling van een aantal kantoorartikelen. De letterlijke vertaling van stationery is schrijfbehoeften. Pennen, enveloppen, papierclips, washi-tape en noem maar op.

Hema gouden stationery

De schaar, paperclips en pennen heb ik kunnen bemachtigen bij HEMA voor een betaalbare prijs. Ik was al eerder een gouden schaar tegen gekomen in een welbekende warenhuis, maar de prijs was om verdrietig van te worden.

De blijmakerscollectie van HEMA heeft niets voor niets deze toepasselijke naam. Ik word er namelijk heel blij van. De blijmakerscollectie bevat notitieboekjes, paperclips, pennen en andere schrijfwaren. Alles past precies bij mijn kleurenthema van mijn beauty room.

HEMA gouden stationery

 • Gouden schaar € 5 | Deze luxe schaar in retro design ga ik voornamelijk gebruiken als accessoires voor mijn foto’s. Inderdaad ik ga een schaar niet gebruiken om ermee te knippen.
 • Gouden paperclips € 1,50 12 stuks | Gebruik jij nog paperclips? Deze paperclips in de vorm van kleine kledinghangers zijn apart en daar hou ik wel van. Deze paperclips zal ik ook gebruiken als accessoires voor mijn foto’s.
 • Gouden pennen € 3,50 2-pack | Ondanks dat de technologie overneemt. Hou ik zelf nog heel erg van schrijven en wat is nou beter dan schrijven met een goudkleurige pen? Behalve schrijven zal ik ook de pennen gebruiken als accessoires voor mijn foto’s.

Koop jij weleens stationery?

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 8 september 2016 / 08:54

  Die paperclipjes zijn zo cute!! Inderdaad ideaal om als props voor je productfotografie te gebruiken. Ik wordt te druk van goud in mijn interieur, ik hou het simpel zwart wit haha

  • Amanda
   13 september 2016 / 14:41

   Ik gebruik niet eens paperclips, maar ik vond ze te cute om te laten liggen. Ik zal zeker weer iets vinden, om ze te gebruiken. Sowieso worden ze gebruikt als props voor mijn flatlays. Zwart en wit is simpel, maar ik hou er van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *