Giveaway Jouer Cosmetics Long-wear lip crème

Speciaal voor jou, omdat jij mij steunt/volgt/support (of misschien dat je na deze post mij gaat volgen). Heb ik voor jou een giveaway Jouer Cosmetics. Het is  altijd leuk om iets te winnen. Elk succes moet je vieren. Hoe groot/klein je succes ook is. Nu vraag je je af wat is er dan te vieren? Ik ben de 600 volgers gepasseerd op Instagram. Mijn volgende doel is het behalen van 1000 volgers op Instagram. Je kan één van de twee lip crèmes winnen. Benieuwd? Scrol verder.

Giveaway Jouer Cosmetics
Giveaway Jouer Cosmetics Long-wear lip crème. Links roze (Daiquiri) en rechts rood (Watermelon)

Vaak krijg ik te horen dat het niet uitmaakt hoeveel volgers je hebt. Ik ben het niet helemaal mee eens. Ik blog met veel plezier en werk ontzettend hard aan mijn content. Het luk mij niet helemaal om meer mensen te bereiken die mijn content leuk vinden. Of is mijn content dan niet goed genoeg? Misschien moet ik mijn content aanpassen/aanvullen, zodat jullie het leuk(er) vinden. Mijn volgende doel is dat ik graag vóór 23 december 1000 volgers wil behalen. Kan jij mij hierbij helpen? #dtv


GIVEAWAY Jouer Cosmetics

Twee personen maken kans om één van de Jouer lip crème te winnen. Dit zijn de spelregels:

  1. Volg mij op instagram @amandatamara.nl
  2. Like de foto op mijn instagram waar je de Jouer lip crème ziet
  3. Tag drie vrienden onder de Jouer lip crème foto
  4. Vergeet niet te melden welke Jouer lip crème je wilt winnen roze (Daiquiri) of rood (Watermelon)

optioneel om extra kans te maken op de Jouer lip crème repost de foto van de Jouer lip crème en tag mij erin.

Alle spelregels kan je terugvinden op mijn IG. Beide winnaars maak ik bekend op 8 december. Giveaway is alleen open voor mijn volgers in Nederland. Heel veel succes.


Maak kans om te winnen en help mij om de 1000 volgers op Instagram te behalen.
Doe je mee?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *