Freedom pro melts NAKED collection

Van de Freedom pro Melts NAKED collection kon ik geen review van vinden. Ik heb een sprong in het diepe genomen en heb ze besteld bij één van de leukste webshop van Nederland namelijk Boozyshop. Zoals ik gewend ben van Boozyshop had ik het de liquik lipsticks de volgende dag netjes in mijn brievenbus. De reden waarom ik een sprong in het diepe heb gewaagd is, omdat bij de omschrijving met glossy finish stond. Met mijn gepigmenteerde lippen vind ik een glossy finish altijd spannend. Ik wil namelijk altijd dat een lipstick, lip créme of lipgloss altijd dekkend is. Ben je benieuwd?

De Freedom Pro Melts Collection bestaat uit de volgende collecties:

 • NAKED Collection
 • STRIPPED Collection
 • VAMP Collection
 • IMPACT Collection.

Woensdag kunnen jullie een artikel verwachten van de STRIPPED Collection.

Freedom pro melts NAKED collection

 

Freedom pro melts NAKED collection

 

Freedom pro melts NAKED collection
Freedom pro melts NAKED collection

 

Freedom pro melts NAKED collection

Freedom pro Melts NAKED collection:

 • voordeelverpakking
 • drie liquid lipsticks
 • glossy finish
 • kleuren Naked, True en Neutral
 • doorzichtige plastic huls met een witte dop
 • 75 ml
 • 12 maanden houdbaar
 • geurloos
 • budget.


Van links naar rechts (geldt voor de doe footer foto en swatch foto):

 • Naked | een bruin/roze – mauve kleur – liquid lipstick
 • True | een lichte perzik liquid lipstick
 • Neutral | een licht roze liquid lipstick.

De doe foot applicator is wat aan de kortere kant en aan de één kant schuin afgesneden.

Freedom pro melts NAKED collection

 

Freedom pro melts NAKED collection

 

Pro Melts NAKED

Deze mauve kleur is boterzacht en gleed over mijn lippen. Deze kleur is goed gepigmenteerd, dekt goed en plakt niet. Je kan makkelijk twee lagen over elkaar aanbrengen. Is browngirl friendly en kan gebruikt worden als een nude kleur. Op beide foto’s draag ik geen lipliner.

Freedom pro melts NAKED collection
Freedom pro melts NAKED collection

 

Pro Melts TRUE

Deze lichte perzik kleur kan eruit zien alsof ik gekust had met een gesuikerde donut. Ook deze kleur voelt boterzacht aan, plakt niet en glijdt over je lippen. Ondanks dat het een glossy finish heeft lijkt het op de foto alsof het matt is opgedroogd. TRUE accentueert alle velletjes op je lippen. Bij het aanbrengen van een tweede laag zag ik dat ik de eerste laag verdween. Deze liquid lipstick zal ik meer gebruiken voor wanneer ik een ombre lip ga dragen. Op beide foto’s draag ik geen lipliner.

Freedom pro melts NAKED collection
Freedom pro melts NAKED collection

 

Pro Melts NEUTRAL

Wederom boterzacht en glijd over je lippen heen. Ondanks dat het een glossy finish heeft lijkt het op de foto redelijk matt. Op beide foto’s draag ik geen lipliner.

Freedom pro melts NAKED collection
Freedom pro melts NAKED collection

TIP
Ik breng de liquid lipstick alleen aan in het midden van mijn lippen en daarna laat ik mijn lippen het werk doen. Ik druk mijn lippen tegen elkaar en voordat je het weet is de liquid lipstick over mijn beide lippen heen.

Freedom pro melts NAKED collection

Mijn favoriet uit de Freedom pro melts NAKED collection is de kleur NAKED. De andere twee kleuren zal ik voornamelijk gebruiken voor mijn ombre lips. Hou rekening mee dat kleuren op elke huidskleur er anders uitzien. Mocht je lichter dan mij zijn dan zullen de kleuren meer bruin op je lippen doen voorkomen. Ben je donker dan mij dan zullen de kleuren meer richting roze doen voorkomen. Mijn lippen zijn gepigmenteerd en dit heeft ook invloed op de kleur.

Waarschijnlijk had ik de liquid lipstick dikker moeten aanbrengen op mijn lippen, vandaar dat ze nu redelijk matt overkomen op de foto’s. Wat ben ik blij dat de liquid lipsticks geurloos zijn. Ik was bang dat ze een sterke vanille geur zouden hebben.

Freedom pro melts NAKED collection is verkrijgbaar bij Boozyshop voor  € 7,95 | normale prijs €11,95.

Welke lipgloss gebruik jij?

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 12 september 2016 / 07:30

  Ik vind de 1e kleur mooi staan! Fijn dat ze ook minder plakkerig kunnen zijn na het aanbrengen van 1 laag. Hallelujah! Ik haat plak plak 👎

  • Amanda
   13 september 2016 / 14:36

   1e kleur is ook mijn favoriet. Plak Plak is ook niet favoriet. Ik denk dat de meeste lipgloss van tegenwoordig niet echt meer plakken. De formule is aangepast. Gelukkig maar.

 2. 12 september 2016 / 12:15

  Ik vind ze je alledrie mooi staan! Zelf heb ik in geen jaren lipgloss gebruikt, maar deze lijken me wel leuk om te proberen ;)!

  xEliza

  • Amanda
   13 september 2016 / 14:35

   Inderdaad ik heb in geen jaren lipgloss gebruikt, maar soms vind ik het wel fijn om iets anders op mijn lippen te dragen dan matte lipsticks. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *