Eyefi mobi 16GB + WIFI (SDHC kaart)

Eyefi mobi

Niet iedereen heeft de luxe om ingebouwde Wifi te hebben op zijn spiegelreflex camera. Met deze Eyefi Mobi SDHC-kaart maak je je camera draadloos. Het fijne van Eyefi Mobi is dat het zijn eigen WiFi netwerk creëert, zodat je foto’s van je camera draadloos naar je smartphone/tablet worden overgebracht.

Fotograferen vind ik leuk om te doen, maar weet je wat ik het meest vervelende vond aan bloggen? Elke keer moest ik mijn foto’s mailen, vervolgens mailen naar mijn smartphone en daarna kon ik ze openen en de foto’s plaatsen op Instagram. Nobody got time for that! Zeg gedag tegen je oude SD kaart en zeg hallo tegen Eyefi Mobi.

De letters SDHC staan voor Secure Digital High Capacity. Met een SDHC-kaart kan je full HD foto’s/video’s maken en opnemen. Wat ook belangrijk is bij het aanschaffen van een SDHC-kaart is het classificatiesysteem. Het classificatiesysteem is te herkennen aan een getal geschreven in en letter C. Kijk even op je geheugenkaart. Heb je het gevonden? Deze Eyfi Mobi SDHC kaart heeft een class 10. Zelf ik vind het lastig om het goed aan jullie uit te leggen, maar deze kaart geeft je de garantie voor een overdracht van minimaal 10 megabyte per seconde. Ik heb een SDHC kaart met class 2 en de Eyefi Mobi met een class 10. Wat ik zelf merk is dat de SDHC kaart met class 2 langer tijd nodig heeft om de gemaakte foto op te slaan. Dus ook de snelheid om meerdere foto’s achter elkaar te maken.

Eyefi Mobi

Bij de Eyefi Mobi kaart ontvang je een pasje. Hierop staat hoe je de Eyefi Mobi kaart kan activeren. Bewaar deze kaart goed. Ondanks dat ik mijn Eyefi Mobi kaart al had geactiveerd, moest ik een paar maanden gelden opnieuw mijn kaart activeren.

Eyefi Mobi

De Eyefi Mobi kaart is geschikt voor Apple en Android. Op de foto’s hierboven zie je hoe de app eruit ziet wanneer je het gedownload hebt in de Appstore. Op de onderste foto zie je geopende app. Een nadeel van deze kaart is dat alle foto’s van je camera opgeslagen worden op je telefoon. Dit heeft effect op je

Eyefi Mobi

De Eyefi Mobi SDHC kaart heb ik gekocht bij de Media Markt in het centrum van Amsterdam. Klik hier om de oranje kaart te kopen via Bol.com

Heeft jouw camera ingebouwde WiFi?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *