Don’t go broke being natural: 6 tips!

IMG_1747[1]

 

The Colour Of Beauty geeft je zes tips so you don’t go broke being natural.

Tip 1: Gebruik eerst de producten die je thuis hebt liggen

Voordat je haar producten koopt bedenk dat eerst of je deze producten daadwerkelijk nodig hebt. Stel jezelf de vraag heb ik het echt nodig? Vaak koop men producten gewoon om te hebben. Stop hiermee! Gebruik eerst wat je in die grote ton of kast hebt staan. Doe je dit niet dan verspil je geld. Wie wilt nou bewust geld verspillen?

Tip 2: DIY (Do It Yourself)

Ja, je leest het goed! Gewoon je eigen producten maken. Zeg eerlijk je bent liever lui dan moe om het zelf te doen. Guilty, ik ken het. Conditioners, shampoo’s, proteïne behandelingen kan je allemaal zelf maken. Hiervoor hoef je geen hogere wiskunde te gebruiken alleen moet je goede vrienden worden met Google.

Tip 3: Productbuddy

Zoek iemand waarmee je samen producten kan kopen. Sommige haar producten kunnen in de kosten oplopen tot 40 euro per pot. Oh Lawd no bueno! Met je productbuddy kan je dan samen een pot kopen van 40 euro. Kosten 20 euro per persoon en verdeel het product. As je echt wilt besparen koop je helemaal die pot van 40 euro niet, zo simpel is het. Maar af en toe is het verleidelijk om een nieuw product te kopen.

Tip 4: Koop niet gelijk de nieuwste producten

Vergeet niet dat de nieuwste producten het duurst zijn. Meeste bedrijven distribueren monsters van hun nieuwste producten. Vraag hierom of doe mee met win acties!

Tip 5: Share and Swap

Heb jij haar producten thuis liggen en je gebruikt het niet? Deel het met anderen. Krijg jij haar producten om uit te proberen en je kent iemand die het ook wel zou willen proberen? Share!

Tip 6: Gebruik niet teveel product in je haar

Je haar gaat echt niet beter zitten, zodra er meer product in je haar zit. Vaak werkt dit averechts. Minder gebruiken staat voor bewuster omgaan met je geld!

Wanneer je bewust met je haar bezig bent, zorg dan ook dat je bewust met je portemonnee omgaat.

Just remember don’t go broke being natural and don’t go broke while going natural Geessh

9b72a23f85bc36e9b3775e47d9db5545

Peace, Love and Harmony

Amanda

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 11 april 2014 / 06:05

  Leuke tips. Gelukkig ben ik niet zo’n product junkie ? omdat de prijzen inderdaad vaak aan de hoge kant zijn en je nooit zeker weet of het werkt.
  Bij sommige producten werkt meer (op nat haar) wel beter helaas. Maar misschien komt dit omdat ik vrij veel haar heb ?.

 2. 11 april 2014 / 06:09

  Leuke tips. Ik ben gelukkig geen product junkie omdat de producten inderdaad vaak duurder zijn en je van te voren niet weet of het werkt.
  Het gezamenlijk kopen van producten heb ik nog nooit gedaan. In mijn geval is het niet echt praktisch omdat ik veel haar heb, tenzij het een super size betreft ?

  • 11 april 2014 / 10:51

   Dank je! Inderdaad, vaak weet je niet of die producten werken en het is echt zonde als je thuis komt en het uitprobeert en vervolgens is het een epic fail!

   Samen producten kopen is echt handig, maar het beste is een sample vragen/kopen.

   Eerst je haar met water sprayen en vervolgens het product aan brengen. A Little goes a long way. Is eigenlijk TIP 7!

   • 11 april 2014 / 11:04

    Bij een aantal producten helpt a little goes a long way, maar bij een aantal producten heb ik tevens bemerkt dat hoe ruimer, hoe mooier/beter betreft. Die producten koop ik vaak niet meer omdat het een rip uit mijn lijf is.

 3. 11 april 2014 / 11:15

  Het is inderdaad per product verschillend, maar aangezien ik ook mijn rib wil behouden pas ik voor dat soort producten waarbij je meer product moet gebruiken. Hoe je hier achter komt is vaak door ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *