DIY lipstickhouder met höfta ladeverdeler

Mijn hobby is uitgegroeid naar een kleine onderneming. En dan heb je opeens teveel lipsticks! Ok, niet opeens, maar door de jaren heen. Hoe berg ik al deze lipsticks op? Ik heb een antwoord voor mezelf, maar misschien ook voor jou. Met deze DIY lipstickhouder heb je al je lipsticks bij elkaar. Opgeruimd staat netjes en jij kan het ook maken.

DIY lipstickhouder

Om eerlijk te zijn heb ik deze DIY lipstickhouder al een jaar geleden gemaakt. Een jaar later heb ik nog meer lipsticks gekocht, maar geen plek om ze netjes op te bergen. Ik zocht naar opbergsystemen, maar was nergens tevreden over. Ik wilde een opbergsysteem, waar ik alle lipsticks in één oogopslag kon zien. Voordat ik het wist zat ik op YouTube en kwam ik een soort gelijk opbergsysteem tegen.

DIY lipstickhouder

De Höfta ladeverdeler van Ikea kan je makkelijk in de lengte knippen. Het lijken op ijsstokjes naast elkaar. Zelf heb ik de Höfta ladeverdeler ook in breedte geknipt, want anders paste het niet in mijn lade. Je moet iets meer krachten zetten om de ladeverdelers in de breedte te knippen. In mijn beauty room tour 2016 kan je mijn meubels zien.

Zodra alles is geknipt is, schuif je alle delen in elkaar en dan kan je beginnen met het ordenen van je lippies. Niet alle lipsticks passen, maar je zou ook een tweede lipstickhouder kunnen maken. Lipsticks die niet in mijn huidige diy lipstickhouder passen zijn sommige van KIKO, Maybeline en Flormar.

DIY lipstickhouder

DIY lipstickhouder

Perfect om je lipsticks op te bergen. Alle lege pekken zijn al opgevuld door liquid lipsticks. Ik ben ontzettend blij met dit systeem en het is ook nog eens goedkoop. Een tripje naar Ikea en je kan zelf ook een lipstickhouder maken.

De Höfta ladeverdeler is verkrijgbaar bij IKEA (ook online) voor € 1,49 (3 st) 55x10cm of € 2,49 (3 st) 74x14cm.

Kende jij de Höfta ladeverdeler al?

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 14 december 2016 / 06:53

  Nee kende ik nog niet! Maar dankzij jou nu wel. Super handig. I need it! 💄

  • Amanda
   14 december 2016 / 09:58

   Dank je wel! Opgeruimd staat netjes. In bakjes kan je je lipsticks niet goed zien, dan is dit ideaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *