Catrice Limited Edition Nomaddicted To Red | thecolourofbeauty

Van de meeste limited editions van Catrice word ik blij. Althans mijn blijdschap komt bijna altijd door de lipproducten. Ik zag mooie tinten die wellicht gezicht waren voor de donkere huid. De juiste tint rood staat toch iedereen? Aangezien ik gek ben op lipproducten gaf ik Co1 Nomaddicted To Red een kans. Heb wel het één en ander op te merken aan dit product. Neem je tijd en lees dit artikel door. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

catrice, tcobnl, nomadic, matt, lip, colour, tcobnl
catrice, tcobnl, nomadic, matt, lip, colour, tcobnl
catrice, tcobnl, nomadic, matt, lip, colour, tcobnl

Verkrijgbare tinten

Nomadic Traces • Matt Lip Colour een lippotlood met een matte/velvet finish. Er zijn twee moderne matte roodtinten uitgebracht.
• Co1 Nomaddicted To Red | een rood/oranje tint,
• C02 Urban Red | een rood/roze tint.

Verpakking

In een smalle verpakking waarvan de dop en de onderkant van het lippotlood zwart zijn. Voor de rest matcht de rood/oranje tint met de kleur van het lippotlood. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mezelf echt minder slim vond, want ik snapte niet waar het lippotlood omhoog ging. Na een aantal keer drukken en draaien gaf ik het op. Denk dat ik maar moet gaan slijpen.

Wat ik meestal jammer vind is dat de naam van het potlood alleen op een sticker staat en niet op de verpakking zelf.

Inhoud matt lip colour
De hoeveelheid lip colour is 3.16 gram (0.11 oz). Oei volgens mij was ik niet bij zinnen. Best weinig qua prijsverhouding. Na gebruik is het nog 36 maanden geldig.

catrice, tcobnl, nomadic, matt, lip, colour, tcobnl
catrice, tcobnl, nomadic, matt, lip, colour, tcobnl

Pigmentatie & finish

Mooie warme rood/oranje tint met een matte finish. Smeert soepel en glijdt over je lippen. De pigmentatie is super. Zoals altijd pas op met velletjes op je lippen. Scrub, scrub, scrubben ladies. Met de redelijk smalle lippotlood kan je makkelijk je lippen ‘inkleuren’. Wat ik zeker fijn vind is dat het matt is maar niet droog aanvoelt op de lippen.

catrice, tcobnl, nomadic, matt, lip, colour, tcobnl
Helaas komt de kleur niet mooi over op het scherm. In het echt is het toch iets feller en iets meer oranje. Vind de prijs en de hoeveelheid van de lippotlood niet in verhouding en ik moet ook nog eens slijpen! Ik vin dit lippotlood prettiger dan mijn huidige rode lipstick. Het droogt je lippen niet uit, maar blijft redelijk goed zitten. Redelijk kissproof en dat is altijd fijn.

De Nomadic Traces by Catrice zijn tijdelijk verkrijgbaar bij onder andere het Kruidvat voor € 3,49 per stuk.

Heb jij een rode matte lipstick in je collectie?

♥ Amanda

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *