Het Brown Beauty Boek

Het Brown Beauty Boek Benay Weltevreden

Met Het Brown Beauty Boek leert Benay je op basis van haar soms gênante persoonlijke ervaringen en  foto’s  de basisbeginselen van het verzorgen van de donkere huid en het gebruiken van make-up. In het Brown Beauty Boek vind je ook diy (do it yourself), haarverzorging en stylingtips.

Laten we even stilstaan bij het feit dat Karakter Uitgevers B.V. in Benay heeft gelooft en haar de mogelijk heeft gegeven om dit mooie boek uit te brengen. Benay heeft aangegeven dat ze bij meerdere uitgevers is afgewezen. Ze heeft de moed niet opgegeven en met als resultaat dit prachtige boek.

Brown Beauty Boek Benay Weltevreden
Bron Beauty Boek Benay Weltevreden

Op bladzijde 31 van Het Brown Beauty Boek omschrijft Benay de zogehete strawberry legs. Sinds twee jaar geleden heb ik hier ook last van en eindelijk ken ik de medische benaming Keratosis Pilaris en staan er tips bij hoe ik het kan verminderen. Wat ik ook erg kan waarderen van dit boek is de diversiteit aan modellen. Ik kan het omschrijven, maar het beste is om foto’s te laten zien.

Het Brown Beauty Boek Benay Weltevreden

Het Brown Beauty Boek Benay Weltevreden

Het Brown Beauty Boek Benay Weltevreden

Het Brown Beauty boek bevat 144 pagina’s. Dit boek leest makkelijk weg en het is fijn dat het zo persoonlijk is geschreven. De foto’s in het boek zijn adembenemend. Diversiteit van de donkere huid kan je ook terug vinden in dit boek. Ik ben zeer te spreken over de vormgeving van dit boek.

Het Brown Beauty Boek bevat zes hoofdstukken, zoals:

  • hoofdstuk 1 Je bent mooi zoals je bent, niemand is perfect
  • hoofdstuk 2 Huidverzorging
  • hoofdstuk 3 Make-up
  • hoofdstuk 4 Haar
  • hoofdstuk 5 Styling
  • hoofdstuk 6 Ter afsluiting

Al met al is dit boek een aanrader voor iedereen die meer te weten wilt komen over de donkere huid in combinatie met make-up, huidverzorging en haar. Het Brown Beauty Boek is ook leuk om cadeau te geven, so get ready to experience brown beauty!

Het Brown Beauty Boek Benay Weltevreden

Het Brown Beauty Boek is voor € 19,99 te koop bij onder andere Bol.com

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *