Break the Silence | Vrijwilligerswerk?

Break the Silence is een rubriek waarbij ik uiteenlopende onderwerpen met jullie wil bespreken/delen. Geen reviews van beauty en of haarproducten, geen foto’s, maar simpelweg gewoon tekst.

Ben jij weleens maatschappelijk betrokken geweest? Vrijwillig je expertise overbrengen aan anderen. Je netwerk vergroten en een goalmodel zijn voor je lokale samenleving. Spreken deze woorden je aan, dan ben ik opzoek naar jou!

Binnen mijn vakgebied zie ik helaas te weinig diversiteit. Diversiteit qua man – vrouw. Diversiteit qua kleur. Ik kan een aantal redenen voor je opsommen hoe dit komt, maar dat is voor een andere keer.

Soms staan we niet stil bij het feit dat een kind zich wilt kunnen spiegelen aan iemand die op hem/haar lijkt. Ik wil een database bouwen en daar heb ik jullie voor nodig. Goalmodellen voor onder andere de donkere gemeenschap blijft achter binnen mijn vakgebied. Ik zoek powermannen en powervrouwen die de jeugd onder andere intellectueel nog meer kan stimuleren, motiveren en begeleiden. Ik werk in het aanvullend onderwijs waarbij ik op dit moment les geef aan leerlingen uit groep 8. Leerlingen die zeer gemotiveerd zijn en op zondag een les krijgen over een bepaald beroep.

Vind jij het leuk en noodzakelijk om je kennis met deze leerlingen te delen en wil je een goalmodel zijn. Woon je in Amsterdam en omstreken. Dan ben je op het juiste adres. Je krijgt van mij een korte training over hoe je het beste uit jezelf en de leerlingen kan halen. Samen staan we sterk! Neem je dan contact met mij op?

Ik beloof je dat je er heel veel voldoening voor terug krijgt en je kan het noteren als nevenactiviteit. Wist je dat wanneer je gaat solliciteren dat ze vooral ook naar je nevenactiviteiten kijken?

Until next time ♥ Amanda
I N S T A G R A M | F A C E B O O K

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *