Beauty | Under eye concealer van Hema

Leuk dat je er weer bent ♥. Vandaag op mijn blog de under eye concealer van Hema. Lang verwacht en eindelijk heeft de Hema een concealer voor de donkere huid. Afgelopen zaterdag was ik een beetje aan het surfen op de site van hema en tot mijn verbazing zag ik een nieuwe under eye concealer speciaal voor de donkere huid. Ben je benieuwd wat ik van deze concealer vind? Scrol dan verder.

Wie wilt er geen budget concealer? Nou ik wel! Om mijn genetische wallen in combinatie met donkere kringen te camoufleren gebruik ik een concealer. Deze concealer is verkrijgbaar in de volgende nummers:
• 01;
• 02;
• 05.

The Colour Of Beauty - Concealer Hema
De Hema under eye concealer zit in een zwarte ‘pen’ verpakking. Deze Hema under eye concealer is te koop in de winkel en in de webshop van de Hema voor €4,25.

The Colour Of Beauty - Concealer Hema
Dit is de enige concealer (05) die je bij de Hema kan vinden speciaal voor de donkere huid.

The Colour Of Beauty - Concealer Hema
Een (nu nog) wit kwastje waarmee je de concealer kan uitsmeren onder je ogen. Aan de andere kant van de ‘pen’ bevindt zicht een knopje waarmee je de concealer omhoog duwt. Gebruik je de concealer voor de eerste keer blijf dan gerust een tijdje drukken, want het duurt wel even voordat de concealer eruit komt.

The Colour Of Beauty - Concealer Hema
De concealer heeft een redelijke stevige substantie, maar smeert wel goed uit. De concealer komt in het midden van het kwastje eruit. Je kan ervoor kiezen om het direct met het kwastje aan te brengen of met je vingers onder je ogen te deppen.

The Colour Of Beauty - Concealer Hema
Oei! Is dit denk je de juiste kleur voor mij? Scrol verder.

The Colour Of Beauty - Concealer Hema
Nou lekker dan! Ziet er vrij oranje uit, maar wie weet valt het toch mee.

The Colour Of Beauty - Concealer Hema
Linkeroog: Concealer 05 van de Hema | rechteroog: geen concealer.

Conclusie:
• budget €4,25.
• concealer plakt niet.
• concealer geeft inderdaad een frisse blik.
• concealer camoufleert schaduwen en kringen onder de ogen.
• concealer heeft een oranje toon.
• concealer kan ik wel gebruiken als een corrector.
Corrector zorgt ervoor dat je je donkere kringen eerst “neutraal” maakt en vervolgens kan je je concealer aanbrengen.

The Colour Of Beauty - Hema - concealer
disclaimer: op de bovenstaande foto heb ik niet de concealer op van de Hema.

Ik raad deze concealer niet aan, omdat het simpelweg niet mijn kleur is. Ik wil er niet uit zien als een oempa loempa. Weet je niet wat een oempa loempa is? Google het even.

Hema heeft sinds kort verschillende foundations speciaal voor de donkere huid. Ik heb er goede reviews van gelezen en gezien, maar qua concealer is er nog werk aan de winkel. Net als bij de foundations moeten er meer kleuren ontwikkeld worden en dan zit hopelijk wel mijn kleur ertussen. Doordat de concealer een te sterke oranje toon heeft kan ik mij ook geen andere donkere vrouw inbeelden waarbij deze concealer wel mooi zou staan. Maar misschien heb ik het verkeerd.

Ken jij een donkere vrouw bij wie de kleur van deze concealer wel mooi zou staan?

Until next time ♥ Amanda

 

 

V O L G E N? Ik zou het leuk vinden wanneer je mij volgt. Waar wacht je op?

I N S T A G R A M | love me on thecolourofbeauty

F A C E B O O K | like me on tcobnl

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 15 oktober 2014 / 09:04

  Hi Girl! Duidelijke review! Ik heb hem ook geswatched maar laten liggen omdat de kleur erg off was. En als ‘corrector’ is hij oranje en voor de kleurverschillen op mijn gezicht helpt een roze/rode corrector beter:)

  X

  • 15 oktober 2014 / 09:38

   Morning, dank je! Ik heb hem ook geswatched en had precies hetzelfde, maar ik wilde het toch proberen. ik gebruik of roze (peach) of oranje corrector. Hopelijk helpt mijn review anderen en Hema om andere kleuren concealer te ontwikkelen. 💜 Amanda

 2. 15 oktober 2014 / 23:16

  Haay!! Erg duidelijk! Ik denk indd niet dat de kleur bij mij gaat matchen. Te oranje, ik ken ook niemand waarbij deze concealer mooi zal staan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *