Beauty Room Tour 2016

Bij een nieuwe blog hoort voor mij ook een nieuwe beauty room tour 2016. Dit is mijn beauty room tour 2016. Als je mij via Snapchat en/óf Instagram volgt dan heb je waarschijnlijk mijn beauty room al gezien. Eindelijk kan je een kijkje nemen waar ik mij elke dag klaarmaak om te beginnen met mijn dag. In dit artikel geef ik jullie een sneak peak door middel van close-up foto’s zien hoe ik mijn beauty room heb ingedeeld. In een ander artikel zal ik je de inhoud van mijn lades laten zien.

Beauty Room Tour 2016

Mijn beauty room was al een tijd af. Het enige onderdeel dat ontbrak was een stoel. Na maanden zoeken heb ik dan eindelijk een stoel gevonden en vond ik het tijd om jullie mijn beauty room te laten zien. Onderaan van dit artikel staan er links van de meubels die ik heb aangeschaft. Voel je vrij om vragen te stellen, want ik zal niet alles kunnen linken.

Beauty Room Tour 2016 
Beauty Room Tour 2016
Beauty Room Tour 2016
Beauty Room Tour 

Voordat ik begon met het samenstellen van mijn beauty room, ben ik eerst gaan denken wat ik precies wilde. Ken je dat? Je kijkt naar YouTube, woonprogramma’s en gaat naar woonboulevard en dan voel je de drang om te transformeren in ‘Bob de Bouwer’. Voordat ik ‘Bob de Bouwer’ werd heb ik eerst naar de ruimte gekeken. Ik heb de afmetingen genomen en ben met mijn boekje onder mijn arm gaan zoeken naar de juiste ‘ingrediënten’ voor mijn beauty room. Misschien sla ik de eerste stap (de belangrijkste stap) over en dat is kijk naar je budget. Vervolgens wat wil je uitstralen en daarna welke kleuren. Mijn basiskleuren zijn zwart/wit en mijn accent kleuren zijn rosé goud/goud. Mocht ik een keer in een bui zijn dat ik geen rosé goud of goud meer wil dan is het een kwestie van de accessoires vervangen door een andere kleur.

Beauty Room Tour

 

Beauty Room Tour

Beauty Room Tour 2016

Shop The Look:

Bureau
Ladekast op wielen
Lampen
Spiegel
Stoel

Dit was dan mijn beauty room tour. Zoals je hebt gezien was het meer een gedeelte van een kamer dan een volledige kamer. Dit mag de pret niet drukken. Hopelijk inspireert het je om je eigen plekje in huis te transformeren naar je favoriete plek in huis. Ik hoop dat je hebt genoten!

Heb jij een favoriete plek in huis?

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. Vaniaamonique
  4 juli 2016 / 23:23

  Hi,
  Super post!
  Waar zijn de bakjes op het bureau van?

  • Amanda
   5 juli 2016 / 21:38

   Haai! Lipstickbakjes via ebay en waar mijn kwasten in zitten bij de jysk. Hier komt binnenkort een apart artikel over.

 2. 8 juli 2016 / 02:03

  Zo’n beautyroom is toch echt heaven! Heerlijk meid!

  xoxo

  • Amanda
   9 juli 2016 / 10:38

   Het is inderdaad heaven! Mijn favoriete plek in huis. Thanks girl

 3. Angélica
  15 juli 2016 / 17:30

  Wauw echt prachtig i love it!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *