Beauty | Nude lips for dark skin

Ook ik hou van een nude lipstick, maar ik heb één voorwaarde ik wil er niet uitzien alsof ik een bepoederde donuts heb gekust. Wat voor kleur is nude eigenlijk? Neutraal en huidskleurig zijn de woorden om nude te omschrijven. Het is moeilijker wanneer je een donkere huid hebt om een mooie nude lipstick te vinden want de meeste nude kleuren zijn een te lichte roze of zalm.

Oh leuk dat je er weer bent♥. Wat een gezelligheid.  Hoe moeilijk is het voor een donkere vrouw om een nude lipstick te vinden? Hmmm..het was best moeilijk en vermoeiend. Testen, testen en testen. Mijn allereerste keer dat ik naar een winkel/make-up counter ging om te vragen of ze een nude lipstick hadden die past bij mijn huidskleur. Nou er ging een wereld voor mij open of zal ik zeggen dicht? Op het moment dat ik de kleur zag dacht ik al dit is geen nude kleur voor mij. Jawel, wie is hier de make-up artist? Kreeg ik te horen en ja hoor ik zag er weer uit alsof ik net een scene had gespeeld met een bepoederde donuts. Simpelweg omdat de meeste nude kleuren voor blanke vrouwen zijn gemaakt. Toch heb ik denk ik de nude kleur lipstick gevonden voor de donkere huid. Lees snel verder en misschien kunnen we tips uitdelen.

Een tijdje geleden postte ik de onderstaande foto op mijn instagram en ik kreeg de vraag welke kleur lippenstift is dit. Dit is voor mij ook een vorm van nude.

The Colour Of Beauty - tcobnl - nude - lips - dark skin

Van boven naar beneden: verkrijgbaar bij de Kruidvat
• Catrice Cosmetics | Ultimate stay lipstick – 010 Goldy Brown gekocht voor €4,99
• Essence | Long lasting lipstick – 06 Barerly there! gekocht voor €2,39
• Essence |Long lasting lipstick – 15 Oh so matt! gekocht voor 2,39

The COlour Of Beauty - Amsterdam - Essence - Nude - Lips
En vraag je jezelf af, maar hoe staan ze op je lippen? Ok ok ik laat je het zien.

Van Boven naar beneden:
• Catrice Cosmetics | Ultimate stay lipstick – 010 Goldy Brown is een bruine met rode ondertoon en er zitten fijne glitters doorheen.
• Essence | Long lasting lipstick – 06 Barerly there! is een mooie zacht roze kleur.
• Essence |Long lasting lipstick – 15 Oh so matt! neigt naar die famous bepoederde donuts, maar vind ik toch net geschikt voor mijn huidskleur.

The Colour Of Beauty - Nude - Lips - Catrice - Essence - Kruidvat
Afzonderlijk redelijke kleuren, maar samen vind ik ze super! Ik creëerde een soort ombre lips. Dit zie ik als mijn nude lips.
The Colour Of Beauty - Catrice - Essence - Nude - Lips
Wat ik ook zie als een nude kleur is de e.l.f. matte lippotlood | praline.The Colour Of Beauty - Nude lips - amsterdam

Verkrijgbaar via de website van eyeslipsface voor €4,-

The Colour Of Beauty - elf - praline - Amsterdan
I love it! Deze kleur heeft een roze toon en dekt goed. Op het eerste oogopslag zie je niet gelijk dat ik een lipstick op heb. Mocht je deze te matt vinden dan breng je een lipgloss aan.

Zoektocht deels geslaagd! Ik ben nog steeds van mening dat er meer nude kleuren voor donkere vrouwen op de markt moet komen. Mijn ultieme nude kleur is één lipstick die je gelijk kan aanbrengen zonder dat je eerst concealer of een lipliner moet aanbrengen.

Welke kleur nude lipstick vind jij het mooiste bij jouw huidskleur staan?

Until next time ♥ Amanda

 

V O L G E N ?

I N S T A G R A M | love me on thecolourofbeauty

F A C E B O O K | like me on tcobnl

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 20 oktober 2014 / 16:01

  hey wat mooi!! ik vind vooral die laatste |praline super mooi! maar volgens mij ben ik nog iets donkerder dan jij dus weet ik niet of het mij mooi staat. En ik heb niet echt super veel ”LIP” heb dus ik vecht altijd met lipstick! ik ga het toch proberen thnxX XX-

  • 20 oktober 2014 / 16:50

   Oh dank je! Ik ben echt verliefd op praline. Geen gedoe lippotlood aanbrengen en klaar. Blijven testen totdat je jouw kleur hebt gevonden. Let me know wanneer je eentje hebt gevonden. ❤❤❤

 2. 24 oktober 2014 / 17:17

  Hoi ik vind die tweede van link je heer mooi staan.En bedankt voor je tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *