Beauty |highlighter Etos vs. Catrice Cosmetics

nm
Vandaag op mijn blog de etos| highlighting illuminizer vs. de Catrice Cosmetics | illuminating highlighter pen. Wil je weten welke van de twee mijn voorkeur heeft blijf dan vooral door scrollen.

Make-up artiesten (MUA) en make-up fanaten gebruiken een highlighter om een mooie gloed te creëren op het gezicht. Met een highlighter benadruk je  je gelaatstrekken (zie foto hieronder). Ik kies ervoor om beide producten aan te brengen op mijn jukbeenderen.

IMG_4045[1]
Op deze plekken kan je een highlighter aanbrengen. Beide highlighters vind ik alleen geschikt voor op je jukbeenderen.

IMG_6033
etos| highlighting illuminizer € 2,99

IMG_6040

IMG_6048

IMG_6068
Deze highlighter van etos heeft een wit met goud-koperachtige kleur.

IMG_5833
Catrice Cosmetics | illuminating highlighter pen gekocht bij de kruidvat €3,99

IMG_5899
De onderkant van deze pen moet je draaien en dan komt de substantie bij het kwastje eruit. Blijf een tijdje draaien het duurde bij mij zeker 30 seconden voordat de vloeibare zilverroze subsantie eruit kwam.

IMG_5904

nm1

IMG_6093
Dit is de highlighter illuminizer van de etos. De wit-goud-koperachtige highlighter geeft een warme gloed op mijn jukbeenderen. Wees voorzichtig met deze highlighter, want de glitter zitten voordat je het weet overal.

IMG_6102
Dit is de highlighter illuminating pen van Catrice Cosmetics. De zilverroze-achtige highlighter lift inderdaad mijn jukbeenderen. Alleen zie je deze highlighter duidelijk op mijn jukbeenderen zitten dit komt doordat de zilverroze kleur een witte waas achter laat.

Voorkeur?
Ik heb op dit moment niet echt een voorkeur. De highlighter van de etos geeft een warme gloed aan mijn gezicht, maar de highlighter van Catrice lift meer mijn jukbeenderen Alleen ben ik minder enthousiast over de witte waas die het op mijn huid achter laat. Welke highlighter vind jij mooier?

Welke highlighter gebruik jij? Tips & tricks zijn welkom en ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat.

Volg:
Share:

10 Reacties

 1. 16 september 2014 / 11:38

  Leuke post! Ik heb highlighters in poedervorm als vloeibaar. Highlighters in poedervorm breng ik als laatst aan en vloeibare highlighters nadat ik een vloeibare foundation heb aangebracht omdat ik gemerkt hebt dat dar een mooier effect heeft als de foundation met highlighter samen opdrogen en in mijn huid trekken (lastig om uit te leggen?)
  Maar ik ga de producten zeker proberen! Bedankt voor de tip?

  X Pamela

 2. Simone
  16 september 2014 / 13:19

  Ik vind de highlighter van catrice leuker staan bij je. Op de foto vind ik het er echt mooi uit zien. Maar zo als je zegt kan de witte waas een beetje te wit ogen in het echt. Ik heb nooit een highlighter gebruikt. Moet ik maar eens uitproberen. hahah 🙂

  • 16 september 2014 / 13:38

   Inderdaad ik moet met die van Catrice gaan spelen, want ik kreeg gelijk een ‘lift’ effect. Ik vind ik dat het te wit oogt maar misschien heb ik een bril nodig. Bedankt voor je reactie! Hahaha ik probeer ook maar van alles uit.

   Xx Amanda

 3. 17 september 2014 / 09:30

  Hoi ik gebruik altijd de highlighter van me me me de Beat Blues oyster Gold deze geef echt een hele mooie subtiele glans en laat ook een vaas achter wat bij jouw wel was en deze link is echt de moeite waard om op te kijken Groetjes Angelique

  • 17 september 2014 / 09:46

   Dank je voor de tip! Ik zal zeker een kijkje nemen. Het was inderdaad nog vroeg. Fijne dag Xx Amanda

 4. 17 september 2014 / 09:32

  geen vaas achter hij staat niet goed maar ach het is vroeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *