Beauty | Gezichtsroutine

Nadat je een hele dag met make-up hebt gelopen is de tijd aangebroken om het eraf te halen. Het bedje roept en het liefst spring je er gelijk in, maar nee wacht eens even je hebt nog make-up op. Vandaag laat ik je mijn gezichtsroutine zien. Leuk dat je er weer bent♥.

Een gezichstroutine hoeft niet ingewikkeld te zijn, het allerbelangrijkste is dat het effectief is. Aangezien ik make-up verwijderen niet het allerleukste vind om te doen, neem ik wel ruim 10 á 15 minuten de tijd om mijn gezicht te reinigingen.

Stap 1 | Make-up verwijderen
Allereerst verwijder ik mijn make-up (olie en zweet) met de reinigingsdoekjes van de etos. The Colour Of Beauty - etos - reinigingsdoekjes
Kalmerende reinigingsdoekjes gekocht voor € 1,79 bij de etos.

TCOBNL - Etos - wordpress - gezichtsroutine
Stel dat je je make-up er niet af haalt dan breng je dit aan op je kussen. Niet zo hygiënisch!

Stap 2 | gezicht reinigen
Met een reinigingsdoekje haal je alleen oppervlakkig je make-up weg. Ik gebruik het liefst black soap om mijn gezicht verder te reinigen, maar helaas is mijn black soap op. Voor vervanging gebruik ik de reinigingsmousse van Nivea.TCOBNL - Nivea - gezichtsroutine
Nivea | verzachtende reinigingsmousse voor de droge en gevoelige huid kan je kopen in verschillende drogisterijen en supermarkten.

TCOBNL - Nivea - gezichtsroutine
Ik gebruik twee pompjes voor mijn gezicht en hals. Nadat ik dit heb aangebracht ga ik met mijn ayvo apparaat over mijn gezicht.

Stap 3 | Ayvo apparaat
TCOBNL - Ayvo - gezichtsreiniging
Je kent het waarschijnlijk wel een gezichtsreiniger met verschillende borstels. Echt een aanrader! Ayvo is/was te koop bij de Kijkshop voor €19,99.

Na een heerlijke gezichtsreiniger van circa 2 minuten. Spoel ik mijn gezicht af met warm water en eindig altijd met koud water. Gezicht droog deppen, shea butter op mijn lippen en nu ben ik klaar om de dode val te doen op mijn bed. Ik gebruik 1 á 2 keer per week mijn Ayvo apparaat.

Wat is jouw gezichtsroutine voor het slapen gaan?

Until next time ♥ Amanda

 

I N S T A G R A M | love me on thecolourofbeauty
F A C E B O O K | like me on tcobnl

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *