Beauty | Favoriete lipstick

Er is één lipstick die mij altijd achtervolgt. Ja, dat doen lipsticks. Longlasting, budget, zwarte huls en (roze) nude zijn een aantal kernwoorden die mijn favoriete lipstick omschrijven. Ok ok genoeg dit is mijn favoriet!

tcobnl, essence, nude, barely there, nude, lips, lipstick, beauty, makeup
Zie je mijn favoriet al een beetje schuilen?

tcobnl, essence, lipstick, makeup, beauty, black, excellence
06 Barely There! van Essence te koop bij de Kruidvat of Trekpleister voor €2,39

tcobnl, essence, lipstick, makeup, beauty, dark, black, excellence

Deze oud roze kleur is dé perfecte alledaagse lipstick. Smeert goed over je lippen, staat mooi op de donkere huid en is goed gepigmenteerd. Neem deze lipstick wel mee op pad zodat je na een maaltijd de lipstick opnieuw kan aanbrengen.

tcobnl, essence, makeup, lipstick, beauty, nude, roze, bruin

Wat is jouw favoriete lipstick?

Until next time ♥ Amanda

I N S T A G R A M | F A C E B O O K

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 3 maart 2015 / 11:20

  Ruby Woooo!
  Maar hangt van mijn bui af 🙂

  • 3 maart 2015 / 12:24

   Ruby woo is prachtig. Ik gebruik deze lipstick bijna als lippenbalsem🙈. Inderdaad met andere kleuren hangt het van mijn bui af.

 2. 4 maart 2015 / 09:11

  Wat een mooie kleur staat je goed ik vind het altijd wel lastig om de juiste kleur te vinden. met mijn gele ondertoon in mijn huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *