Another black dutch beauty blogger?

Met gepaste trots presenteer ik je The Colour Of Beauty blog. Een blog voor de donkere vrouw over natural hair en beauty met een dosis consciousness (think it ain’t illegal yet). Behalve natural hair en beauty zijn er nog 101 onderwerpen zoals fashion en lifestyle waar wij het over kunnen hebben. Laten wij elkaar nog meer inspireren, informeren en motiveren.

Als donkere vrouw moet ik mijn eigen schoonheidsideaal bepalen, want mooi zijn omvat niet alleen het Amerikaans/Europees schoonheidsideaal.  Nu vraag je jezelf af of deze blog alleen voor vrouwen zijn die een donkere huid/natural hair hebben. Wrong! Iedereen is welkom, voel je vrij om mijn blog te volgen, rebloggen en of comments achter te laten.

Ik ben geen professionele make-up artist…ik ben geen fashion expert…ik ben Amanda het gezicht achter The Colour of Beauty.

Peace, Love and Harmony

Amanda

Follow:

Instagram: thecolourofbeauty
Facebook: tcobnl
Blog: http://thecolourofbeautynl.wordpress.com/

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *