Anastasia Beverly Hills Summer Mini Lip Gloss Set

Op dit moment is de zomer bijna tot een einde gekomen, maar hey who cares? Vandaag wil ik je kennis laten maken met de Anastasia Beverly Hills Summer mini lip gloss set. Elke keer wanneer ik deze set wilde bestellen, was het uitverkocht. Zoals je kan zien dé aanhouder wint.

Sinds dat we kennis hebben gemaakt met matte lipstick willen we bijna niets anders. Toch merk ik dat ik afwisseling wel prettig vind. Tegenwoordig zijn lip gloss niet zoals we dat vroeger gewend waren. Vroeger was het net alsof je lijm op je lippen had gesmeerd en alles plakte eraan. Ok, ok genoeg gepraat. Let’s move on.

Anastasia Beverly Hills Summer Mini Lip Gloss Set bestaat uit zes limited edition gepigmenteerde lip gloss. De kleuren zijn van roze bruin tot paarse tint. Naar mijn mening hadden ze de paarse tint kunnen vervangen door een donker bruine tint. Er is ook al een Anastasia Beverly Hills fall mini lip gloss set verkrijgbaar.

 

Anastasia Beverly Hills Summer

Anastasia Beverly Hills Summer

 

Anastasia Beverly Hills Summer

Anastasia Beverly Hills Summer

Van links naar rechts: ST, Tropez, Blushing, Grape Jelly, Toffee, Caramel en Tango.

Anastasia Beverly Hills | ST. Tropez

ST. Tropez is een rosé gouden kleur met glitter. Dit is mettalic lip gloss. ST. Tropez was de enige kleur, waarbij ik twee lagen over elkaar aanbracht. Tijdens het afhalen van deze lip gloss voelde ik de glitters over mijn lippen schuren. Dit was mijn minst favoriete kleur. Op de foto draag ik geen lipliner.

Anastasia Beverly Hills Summer
Anastasia Beverly Hills Summer

 

Anastasia Beverly Hills | Blushing

Blushinh is een zachte roze kleur met een warme ondertoon. Nude alert! Goed gepigmenteerd en plakt niet. Als ik nog geen fan was van lip gloss dan ben ik het nu. Mijn lippen bleven gehydrateerd. Op de foto draag ik geen lipliner.

Anastasia Beverly Hills Summer
Anastasia Beverly Hills Summer

 

Anastasia Beverly Hills | Grape Jelly

Purple rain..Purple rain. Grape Jelly is een felle blauw/paarse kleur en plakt niet. Goed gepigmenteerd en mijn lippen bleven tijdens en na het dragen goed gehydrateerd achter. Voor mij is Grape Jelly een uitdaging, want ik draag zelden zulke kleuren op mijn lippen. Op de foto draag ik geen lipliner.

Anastasia Beverly Hills Summer
Anastasia Beverly Hills Summer

 

Anastasia Beverly Hills | Toffee

Nude alert! Wow Toffee is een licht bruine kleur. Goed gepigmenteerd en plakt niet. Mijn lippen bleven tijdens en na het dragen goed gehydrateerd achter. Deze kleur zullen jullie vaker terug zien, want ik ben verkocht. Op de foto draag ik geen lipliner.

Anastasia Beverly Hills Summer
Anastasia Beverly Hills Summer

 

Anastasia Beverly Hills | Caramel

Nude alert! Caramel is een zachte roze/bruine kleur.  Mijn lippen bleven tijdens en na het dragen goed gehydrateerd achter. Goed gepigmenteerd en plakt niet. Op de foto draag ik geen lipliner.

Anastasia Beverly Hills Summer
Anastasia Beverly Hills Summer

 

Anastasia Beverly Hills | Tango

It takes two to tango! Tango is een rood/paarse kleur. Je zou ook kunnen zeggen een oud roze kleur. Zeer gepigmenteerd en mijn lippen bleven tijden en na het dragen gehydrateerd achter. Plakt niet en wat een mooie kleur. Op de foto draag ik geen lipliner.

Anastasia Beverly Hills Summer
Anastasia Beverly Hills Summer

 

Anastasia Beverly Hills Summer Mini Lip Gloss Set

Ik ben zeker een fan van deze summer mini lip gloss set. De kleur ST. Tropez is de enige kleur die een minder goede dekking heeft. Het feit dat er drie lip gloss in deze set zitten die ik als nude lip gloss kan dragen vind ik ontzettend fijn. Zoals je weet ben ik een nude kinda girl. Ben je van de roze tinten en hou je van gloss dan is deze set iets voor jou.

Op de één of andere reden lukte het mij niet om het direct te bestellen via de officiële site van Anastasia Beverly Hills. Zelf heb ik het besteld via een Engelse site. Op de site van Anastasia Beverly Hills is deze set verkrijgbaar voor 28 dollar + verzendkosten 18 dollar.

Anastasia Beverly Hills Summer Mini Lip Gloss Set is verkrijgbaar voor £ 30 (€ 36) bij Lustre-cosmetics.

Welke Anastasia Beverly Hills Summer Mini Lip Gloss vind jij het mooist?

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 19 september 2016 / 14:19

  Me likey, maar neig nog steeds naar matte lipsticks.

  • Amanda
   19 september 2016 / 15:04

   Ik neig ook nog steeds naar matte lipsticks, maar ik wilde wat anders proberen en het is gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *