Leuk dat je mijn website bezoekt! Amandatamara.nl is een blog waar mijn passie voor beauty, lifestyle, do it yourself en interieur elkaar ontmoeten. Bloggen is voor mij een manier om mij te uiten en om jullie op de hoogte te houden van de laatste trends.

In 2012 ging deze blog onder de naam Amanda'sBlog. Het was de bedoeling dat ik ging bloggen over haar. In 2012 vond ik het erg lastig om goede haar foto's te maken. Amanda'sBlog veranderde in een persoonlijk dagboek zonder foto's.

In 2014 vond ik Amanda'sBlog voornamelijk de lay-out niet meer bij mij passen. Velen mensen vroegen na mijn haar en het gevoel ontstond weer om te bloggen over haar en make-up. Alleen dit keer ging ik bloggen onder de naam The Colour Of Beauty.

The Colour Of Beauty staat voor een geluid, waarbij ik de standaard fashion- en beautymagazines beu ben. Ik kon mezelf niet identificeren met de modellen in de magazines, internet en op de tv. Nog steeds sta ik achter dit idee!

Na een tijdje afwezig te zijn door persoonlijke omstandigheden heb ik besloten om verder te gaan bloggen. De naam van mijn blog gaat veranderen en ik ga verder onder mijn eigen naam. Wees gegroet en wie ben jij?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

inspire before you expire

About Amanda Tamara