5x nude lips voor de donkere huid deel II

Vandaag trakteer ik je op 5x nude lips voor de donkere huid part II. Afgelopen maandag schreef ik deel I, heb je deel I gemist klik dan hier. Er zijn genoeg andere nude lips voor de donkere vrouw, maar ik laat je een selectie zien die geen rib uit je lijf kosten en die ik persoonlijk mooi vind. Ondanks dat ik matte liquid lipstick ontzettend mooi vind, ben ik soms ook blij met een glossje op mijn lippen. Genoeg ‘gepraat’ laten we over gaan op de verschillende nudes.

1. Jouer Noisette en Hema lipliner nr. 30

nude lips voor de donkere huid

 

2. Gerard Cosmetics Cocoa Bean en HEMA lipliner nr. 30

nude lips voor de donkere huid

 

 

3. Freedom Pro Melts STRIPPED Bare & HEMA lipliner nr. 30

nude lips voor de donkere huid

 

4. Gerard Cosmetics Crazy Plum & HEMA lipliner nr. 30

nude lips voor de donkere huid

 

5. Molly Cosmetics & HEMA lipliner nr. 30

nude lips voor de donkere huid

5x nude lips voor de donkere huid part II

Mijn favorieten zijn allemaal! 1 is mijn favoriet, 2 is mijn favoriet, jullie zijn allemaal mijn favoriet. Ok ik had even een Oprah momentje. Alle nude lips uit part II hebben allemaal iets unieks. Een glossje hier, een lipliner daar en een matte liquid hier en zoals je ziet kan je met verschillende lip producten een mooie nude creëren voor een melanin skin.

Welke lipliner gebruik jij bij het creëren van een nude lip?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *